Izdots jauns Laura Reinika studijas albums (18)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No šodienas mūzikas ierakstu veikalos CD formātā un Mp3 formātā lejupielādes portālā "Doremi.lv" ir pieejams šā brīža aktuālākā latviešu popmūzikas dziedātāja Laura Reinika sestais studijas albums "Es skrienu", un jau no 8. oktobra gaidāma vērienīga Latvijas koncertturneja, informē "Mikrofona ieraksti".

Lauris Reiniks par jauno albumu: "Šis albums man ir ļoti īpašs, jo es esmu atļāvies atkāpties no daudziem saviem principiem un līdz ar to padarījis šo albumu ļoti interesantu un krāsainu! Muzikāli un vizuāli šis "Es skrienu" albums ir, manuprāt, labākais un patiesākais, ko esmu līdz šim radījis.

Es esmu tikpat dažāds, cik mūzika šajā albumā!"

Iespējams, šis ir viens no gaidītākajiem popmūzikas albumiem 2010.gadā Latvijā, pateicoties tādiem hitiem kā - "Pasakā" (duets ar Aišu), "Es esmu tev dzīslās" (duets ar māsu Rūtu Reiniku), "Kāpēc mums jābremzē", "Nebeidzamais stāsts" un, protams, "Es skrienu", kurš, tā vien šķiet, drīzumā varēs pretendēt uz savdabīgu Ginesa rekordu.

Šo paša dziedātāja un viņa ilggadējā kompanjona Mārtiņa Freimaņa radīto dziesmu Lauris ir jau ierakstījis latviešu, igauņu, lietuviešu, krievu, angļu un arī itāliešu valodā. Drīzumā gaidāmas vēl vairākas versijas. Tas nenotiek nejauši, jo katra no jaunajām versijām sadarbībā ar katras konkrētās valsts labākajiem teksta autoriem ir radusies pēc tam, kad kāds no šīs valsts mūzikas biznesā iesaistītajiem ir izrādījis interesi dzirdēt šo dziesmu viņu valsts valodā.

"Sniega bumbas" efekts turpina darboties un uzņem arvien lielākus apgriezienus, iesaistot arvien vairāk cilvēku, valodu un valstu.
Izdots jauns Laura Reinika studijas albums
Izdots jauns Laura Reinika studijas albums Foto: Publicitātes foto

Laura Reinika "YouTube" oficiālajā videokanālā redzamo režisores Aijas Strazdiņas veidoto dziesmas videoklipu kopējais skatījumu skaits jau tuvojas pirmajam miljonam! Un tas viss noticis eventuāli neilgā laika posmā.

Albumā iekļautas 12 dziesmas un viens dziesmas videoklips.

Dziesmas producēja un lielu daļu instrumentu iespēlēja Midis un Gints Stankevičs. Ierakstos piedalījušās dziedātājas Karīna Tropa, Rūta Reinika, Marta Kukarane un Vineta Elksne, ģitārists Andris Šīrants, bundzinieks Tods Sorensens un stīgu aranžētājs Aigars Āboliņš (Nebeidzamais stāsts).

Albuma bukletā atrodami visi dziesmu teksti un Oto Godfreja veidotie Laura fotoportreti.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu