Sākas biļešu iepriekšpārdošana uz "Kiss" koncertu (39)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien "Biļešu servisa" kasēs un internetā "www.bilesuserviss.lv" sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz rokgrupas "Kiss" koncertu, informēja koncertaģentūras "FBI" preses sekretāre Anda Jansone.

Savulaik populārā rokgrupa "Kiss" viesosies Rīgā 22. maijā, sniedzot koncertu "Arēnā Rīga". Koncerts Rīgā būs vienīgais grupas koncerts Baltijā.

Grupa Latvijā ieradīsies pasaules koncertturnejas "Kiss Alive/35" laikā. Šovu vērot būs iespēja 11 900 cilvēkiem.

Par godu grupas 35 gadu pastāvēšanas jubilejai "Kiss" ir paziņojuši par došanos pasaules koncertturnejā, kuras laikā pirmo reizi uzstāsies arī Latvijā. Turneja aptvers vairāk nekā 17 valstis, ieskaitot uzstāšanos lielākajos Eiropas mūzikas festivālos un pirmo koncertu Maskavā grupas pastāvēšanas vēsturē, pastāstīja Jansone.

Amerikāņu rokgrupa "Kiss", pateicoties savai ģitārspēlei, grimam, spilgtajiem kostīmiem un gaismu un pirotehnikas efektiem koncertos, savulaik bija populāra visā pasaulē. Speciāli Eiropas turnejai grupa "Kiss" pasūtījusi pazīstamajai firmai "Le Maitre" apjomīgu pirotehnikas daudzumu. Grupas pārstāvji atzīst, ka tik lielu skaitu specefektu kā šajā turnejā grupa savos šovos vēl līdz šim nav izmantojusi. Piemēram, uguns liesmas vien atsevišķos brīžos sasniegs 40 pēdu augstumu.

Biļetes uz grupas turnejas koncertiem tiekot izpirktas lielā ātrumā, piemēram, 35 000 biļešu uz koncertu Stokholmā esot izpirkti 20 minūšu laikā, bet biļetes uz diviem koncertiem Helsinkos no biļešu kasēm esot izpirktas mazāk nekā desmit minūšu laikā.

Turnejas "Kiss Alive/35" gaitā grupas dalībnieki Džīns Simonss, Pols Stenlijs, Tomijs Taijers un Ēriks Singers plāno izpildīt leģendārākās dziesmas no grupas repertuāra, ieskaitot tādas slavenas kompozīcijas kā "I Was Made For Loving You", "Rock and Roll All Nite", "Shout It Out Loud" un "Detroit Rock City".

Grupa "Kiss", kura karjeras laikā izdevusi vairāk nekā 20 studijas albumu un pārdevusi vairāk nekā 90 miljonus disku kopiju, plāno izpildīt arī tādas dziesmas, kas jau kļuvušas par rokenrola klasiku, bet kuras parasti grupa koncertos izpilda ļoti reti.

Komentāri (39)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu