Hausmūzikas dīva Barbara Takere klubā "Nautilus"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

16. jūnijā klubā Nautilus dzīvajā priekšnesumā uzstāsies viena no slavenākajām deju mūzikas dīvām – Barbara Takere (Barbara Tucker) no Ņujorkas, informē mūziķes menedžeri un kluba pārstāvji.

Gaidāmais pasākums varētu pulcēt gan aktīvos klubu dzīves atbalstītājus, gan arī deju mūzikas inteliģenci.

Barbara Takere ir pērnā gada BBC Radio Nr.1 hita "Most Precious Love", kā arī citu jau par hausmūzikas klasiku kļuvušu kompozīciju balss un viena no deju mūzikas varenākajām vokālistēm. Viņas balsi dievina visi lielākie haus dīdžeji: Roger Sanchez, Mousse T, Seamus Haji un Grant Nelson. Barbaras Takeres “Underground Network” pasākumu sērija Ibizas klubā "Space" ir kļuvusi par ekskluzīvāko “Laimes salas” notikumu pēdējās vasarās, kur vēlas nokļūt vislielākie soulful house mūzikas cienītāji. Vasaras sesijas "In Bed With..." ar Ņujorkas vokālisti savukārt pulcē vislielākos vārdus Ibizā. Barbara kā horeogrāfe, palīdzējusi iegūt tēlu daudzām skatuves zvaigznēm un pieder pasaules deju mūzikas elitei.

Barbara ir pavadījusi tūrēs un/vai iedziedājusi pavadošo vokālu Pet Shop Boys, Dave Stewart, Deee-lite, George Clinton, Wyclef Jean un Real 2 Real.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu