Zelvēgerei atkal jāpieņemas svarā (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Atceries omulīgo vientuļnieci Bridžitu? To, kura smēķēja, iedzēra, ēda kūkas un mēģināja to radīto riepu noslēpt zem milzu elastīgām apakšbiksēm, valkāja minisvārkus un meklēja īsto mīlestību. To, kura, beidzot atradusi savu īsto vīrieti, skrēja viņam pakaļ sniegā apakšveļā un botās. Jā, tā pati. Viņa atgriežas. Working Title Films paziņojuši, ka strādā pie trešās filmas par Bridžitu Džounsu, kuru plānots klajā laist 2010.gada nogalē. Bridžitas atveidotājai aktrisei Renē Zelvēgerei (40) tas gan nozīmē atkal krietni pieņemties svarā.

2007.gadā Renē Zelvēgere gan bija diezgan atturīga par Bridžitas atveidošanu vēl kādreiz, jo nevēlējās, lai viņas ķermenis vēl trešo reizi pārdzīvotu strauju svarā pieņemšanos un strauju svara zaudēšanu. "Man ir uznākusi panikas lēkme, runājot ar visiem speciālistiem par to, cik ilgtermiņā tas ir kaitīgi, pieņemties tik strauji svarā," viņa sacīja. "Tas bija absolūti briesmīgi zaudēt svaru. Man bija sajūta, ka man visu laiku uz muguras jānēsā mazs bērns.

Jaunajā filmā par Bridžitu Džounsu tikšot apspēlēts bērnu jautājums - Bridžitas bioloģiskais pulkstenis tikšķ, viņai jau tuvojas 40, tāpēc par to jādomā.

Tāpat kā viņas atveidotajai Bridžitai, arī Renē ir problēmas mīlestībā. 2005.gadā viņa apprecējās ar kantrī zvaigzni Keniju Česniju. Pēc pāris mēnešiem laulība tika anulēta. Viņa ir satikusies arī ar Džimu Keriju.

Tomēr šobrīd jau ilgāku laiku Renē apgalvo, ka viņai nav laika romantikai: "Es neesmu viena, es esmu aizņemta."

Kad runa ir par ģimenes veidošanu, aktrise skaidri atbild: "Būt mātei nekad nav bijis mērķis."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu