Finx "Atļauj man" LMK TOP20 pirmajā vietā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šajā nedēļā grupas Finx jaunais videoklips dziesmai "Atļauj man" ir LMK TOP20 pirmajā vietā, atbīdot divas nedēļas pirmajā vietā bijušo Dona videoversiju "Leila".

Šajā nedēļā visi trīs topa jaunumi, Dona „Kolekcionārs”, DJ Ella „DJ take me” un Detlef Zoo „Love Town”, ir iekļuvuši LMK TOP10 raidījumā. Topu atstāj Borowa MC „Baba Toņa inženers” un The Lucky Gang „Something about her”.

Dziesma „Atļauj man” ir Finx turpinājums mīlestības tēmai, kuru grupa aizsāka ar iepriekšējo videoklipu dziesmai „Es tev teikšu tā”.

„Cilvēkam, lai kaut ko sasniegtu, ir jātiecas pēc tā. Videoklipā gribējām parādīt šo skrējienu pēc mērķu piepildījuma. Tādēļ arī filmējām klipu stadionā,” stāsta videoklipa režisors un grupas Finx ģitārists Uldis Jaunzems. „Šis ir otrs mūsu pašu spēkiem tapis mazbudžeta videoklips. Pirmais bija dziesmai „Divreiz””, piebilst Uldis.

„Klipu filmējām novembra beigās, kad jau bija visai liels aukstums. Lai visu safilmētu, grupas dziedātājai Gunitai Ozolai vajadzēja noskriet 10 apļus,” atceras Uldis. „Klipā interesants moments ir visu četru Daugavas stadiona lielo apgaismojuma mastu ieslēgšana, jo tos ieslēdz tikai dažas reizes gadā.”

Katras nedēļas piektdienā LMK apkopo balsu skaitu un balsošana sākas no jauna. Pirmās desmit vietas no LMK TOP20 iekļūst nedēļas raidījumā LMK TOP10. Nedēļas apkopojumu var redzēt Latvijas Mūzikas kanālā, kā arī interneta tiešraidē www.lmk.lv katru dienu plkst. 10:00 un 22:00.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu