Tallinas Dziesmu svētku estrādē Madonna (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien Tallinas Dziesmu svētku estrādē uzstāsies Madonna, un tas būs vienīgais dziedātājas koncerts Baltijas valstīs.

Madonna Igaunijā uzstāsies savas pasaules turnejas "Sticky & Sweet Tour" laikā. Pirms dziedātājas publiku iesildīs viens no pasaulē pazīstamākajiem dīdžejiem Pols Okenfolds.

No Latvijas uz Tallinu noskatīties Madonnas koncertu dosies vairāk nekā 10 000 klausītāju. No Rīgas uz koncerta norises vietu dosies arī divi speciāli Madonnas fanu autobusi. Vienā no autobusiem par jautrību gādās mūziķis Aigars Runčis, savukārt otrā autobusā darbosies Ella.

Kā ziņots, biļetes iepriekšpārdošanā uz Madonnas koncertu tika izpirktas aptuveni diennakts laikā, kas ir rekords ne vien koncertaģentūras "FBI" rīkoto pasākumu vēsturē, bet Baltijas valstu šovbiznesā kopumā.

Madonnas koncerta biļešu realizācija ātrumā pārspēja iepriekšējo rekordu, kas piederēja grupai "Metallica", kuras koncerts 70 000 skatītāju ietilpīgajā Tallinas Dziesmu svētku estrādē 2006.gadā tika izpārdots trīs dienu laikā. Tas ir arī savdabīgs rekords Latvijai, jo līdz šim vēl nekad uz koncertu ārpus mūsu valsts nav pārdots tik ievērojams biļešu skaits tieši Latvijā, iepriekš stāstīja koncertaģentūras "FBI" sabiedrisko attiecību koordinators Kristaps Kārkliņš.

No tirdzniecībā kopumā laistajiem 70 000 biļešu Latvijā iegādāti vairāk nekā 10 000 biļešu.

Pasaules koncertturneju "Sticky & Sweet Tour" Madonna sāka pagājušajā gadā. Šī turneja kļuvusi par veiksmīgāko mākslinieces karjerā, un tās ieņēmumi 2008.gadā veidoja iespaidīgu summu - aptuveni 280 miljonus dolāru (150 miljonus latu). Pateicoties pilnībā izpārdotajiem koncertiem, "Sticky & Sweet Tour" ir visu laiku veiksmīgākā solomākslinieka turneja mūzikas vēsturē. Turklāt ienākumu ziņā tā ir sekmīgākā tūre starp visiem 2008.gadā koncertējušiem mūziķiem.

Madonnas šovs Igaunijas galvaspilsētā būs ietekmīgās mūziķes pirmā uzstāšanās Baltijā viņas karjeras laikā. Koncerts notiks tūres "Sticky & Sweet Tour" pagarinājumā, kurā Madonna plāno uzstāties 22 pilsētās.

Madonnas koncerti ir slaveni ar saviem iespaidīgajiem tehnoloģiskajiem risinājumiem, dizainu, specefektiem un dziedātājas virtuozo uzstāšanās stilu. Madonnas šovam nepieciešamās skaņas un gaismas tehniskais nodrošinājums Tallinā ieradīsies 70 smagajās mašīnās. Skatuves uzstādīšanai tiks izmantota speciāla tehnika, un kopumā tās būvē tiks iesaistīti trīsreiz vairāk cilvēku, nekā, piemēram, tas bija "Metallica" koncertā.

Tūre "Sticky & Sweet Tour" veltīta dziedātājas albuma "Hard Candy" popularizēšanai.

Madonna, kas tiek dēvēta par šovbiznesa ikonu, ir viena no pazīstamākajām dziedātājām pasaulē. Viņas radošā darbība mūzikā, pārliecinošā aktierspēle daudzās mākslas filmās, modes pasaules iekarojumi un rakstnieces talants apliecina viņas fenomenu.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu