Britiem arvien vairāk darba ar likumpārkāpējiem-viesstrādniekiem (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielbritānijā pieaugot imigrantu skaitam no Austrumeiropas, tostarp Latvijas, britu policistiem aizvien lielāks izaicinājums ir iebraucēju pastrādātie likuma pārkāpumi un organizētās noziedzības aktivitātes. Lai cīnītos ar šo problēmu, britu policisti pie sevis uz Birmingemas pilsētu talkā aicināja policistus no Latvijas, Lietuvas, Polijas un Rumānijas.

Satiksmes drošības pārvaldes jaunākais inspektors Raimonds Zvanītājs tikko atgriezies no Birmingemas Anglijā, kur britu policistiem palīdzēja ķert latviešu imigrantus - likuma pārkāpējus. Uzmanība tika pievērsta automašīnām ar Latvijas reģistrācijas numura zīmēm, bet reidi veikti pilsētās un ciemos ar lielu latviešu iebraucēju koncentrāciju.

Policisti no Latvijas, Lietuvas, Polijas un Rumānijas tikai vienas nedēļas laikā Anglijā no 3000 pārbaudīto austrumeiropiešu atklāja 700 likuma pārkāpēju, kas cita starpā, esot izsludinātiem meklēšanā vai turētiem aizdomās par noziegumiem Latvijā, emigrējuši uz Lielbritāniju.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu