Lamāra pārsteiguma albums debitē ASV topa 1. vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Komptonas lepnums, vairāku «Grammy» balvu ieguvējs reperis Kendriks Lamārs (Kendrick Lamar) pagājušonedēļ laidis klajā jaunu pārsteiguma albumu «untitled unmastered», kurā iekļautas astoņas kompozīcijas, kas tapušas laika posmā no 2013. līdz 2016. gadam. Albums debitējis «Billboard 200» topa 1. vietā, ziņo «billboard.com».

Ieraksts nedēļas griezumā pārdots 178 000 vienību, liecina «Nielsen SoundScan» dati.

Atsevišķas no albumā publicētajām dziesmām Lamārs jau publiski izpildījis vai nu «Grammy» ceremonijā, vai Džimija Falona «Tonight Show».

Albumā iekļauta dziesma ar dziedātāja Sīlo Grīna piedalīšanos, bet kā astoņas minūtes garās dziesmas «Untitled 07» producents norādīts dziedātājas Ališas Kīzas piecus gadus vecais dēls Īdžipts.

Nesenā intervijā Lamārs atzina, ka viņam esot daudz labu ierakstu, kas netika iekļauti albumā «To Pimp A Butterfly», kas atzīts par pagājušā gada labāko albumu.

«Man ir vesela istaba ar materiālu no albuma, kas man ļoti patika, bet ko nevarēja izmantot, jo nebija iegūta atļauja izmantot mūzikas fragmentu vai vienkārši neiekļāvāmies termiņos. Albumā neiekļuva apmēram desmit dziesmas, ko mīlu un kuras tik un tā izpildīšu koncertos,» Lamārs teica intervijā hiphopa vietnei «2 Dope Boyz».

Britu dziedātājas Adeles dižpārdoklis «25» saglabājis 2. vietu (61 000), bet Rianas (Rihanna) «Anti» nemainīgi 3. vietā.

Reperis 2 Chainz ar ierakstu «ColleGrove» numur 4 (53 000). Vietu zemāk Džastina Bībera «Purpose» (Def Jam/Universal).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu