Stenlija kauss: uzvaras Bufalo, Tampai un Sanhosē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc pagājušajā naktī notikušajām spēlēm Stenlija kausa astotdaļfinālā vadībā atkal ir izvirzījušies regulārās sezonas uzvarētāji Bufalo "Sabres", kas šorīt agri pēc Latvijas laika viesos guva virsroku pār Ņujorkas "Islanders". Sava laukuma priekšrocības tajā pašā laikā izmantoja "Lightning" un "Sharks".

"Sabres", kas pēc vienas neveiksmes savā laukumā bija zaudējuši sava laukuma priekšrocības, tās atguva šorīt, kad Ņujorkā ar 3:2 pieveica vietējos saleniekus un sērijā līdz četrām uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-1.

Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva Adams Meirs, čehs Tomass Vaneks un Daniels Brīrs. Rezultatīva piespēle arī lietuvieša Daiņa Zubra rēķinā. Zaudētājiem precīzi bija Trents Hanters un Raians Smits.

Ar tādu pašu rezultātu 3:2 Tampabejas "Lightning" šorīt savā laukumā pārspēja Ņūdžersijas "Devils" un sērijā tagad ir priekšā ar 2-1. Uzvaras vārtus trešā perioda 14. minūtē guva čehu hokejists Vāclavs Prospals. Pa reizei Martinu Brodēru pārspēja arī Vinsāns Lekavaljē un Breds Ričards, bet zviedru vārtsargs Juhans Holmkvists atvairīja 30 no 32 "velnu" metieniem.

Zaudētājiem vārtus guva Džons Madens un Zaks Paraizs.

Visbeidzot Sanhosē "Sharks" arī savā laukumā ar 3:1 pārspēja Našvilas "Predators" un sērijā panāca 3-1. Vārtus uzvarētāju labā guva Milans Mihaleks, Raians Klouvs un Patriks Marlo. Zaudētājiem - Raiens Saters.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu