Olivera Stouna un Daglasa tandēms triumfē (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Olivera Stouna (Oliver Stone) Holivudas drāma «Wall Street: Money Never Sleeps» («Volstrīta: Nauda nekad neguļ») ar Maiklu Daglasu (Michael Douglas) galvenajā lomā šonedēļ bijusi pieprasītākā lente Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo ārvalstu prese.

Pirmajā nedēļā studijas «The 20th Century Fox» filma, kas ir turpinājums vairāk nekā pirms 20 gadiem iznākušajai «Wall Street» (1987), nopelnījusi 19 miljonus dolāru, nostumjot pagājušās nedēļas līderi - amerikāņu aktiera Bena Afleka (Ben Affleck) jaunāko režijas darbu - filmu «Pilsēta» («The Town») uz 3.vietu (16 milj.).

Volstrīta: Nauda nekad neguļ

Bijušais Volstrītas karalis Gordons Geko (Gordon Gekko), kurš pirms astoņiem gadiem tika apsūdzēts krāpšanā un naudas atmazgāšanā, pamet Federālās labošanas iestādes kā pavisam cits cilvēks. Neviens viņu nesagaida un paša meita ar viņu vairs nesarunājas. Tikmēr Volstrītā uzausuši jauni spīdekļi - jaunais un atjautīgais mākleris Džeks Mūrs (Jacob «Jake» Moore), kuru atveido Holivudas ienesīgākais aktieris Šaija Labafs (Shia LaBeouf), pelna miljonus sava darbaudzinātāja kompānijas «Keller Zabel Investments» labā.

Kad baumu vilnis par parādiem burtiski iznīcina šo kompāniju, Džeks dodas uz lekciju, kurā Gordons Geko reklamē pats savu jauno grāmatu «Vai alkatība ir laba?». Abi Volstrītas karaļi - vecais un jaunais - noslēdz vienošanos. Geko atklās, kas un kādēļ ir nodevis Džeka darba devēju, bet Džeks panāks, ka viņa draudzene, kas ir Geko meita, atjauno attiecības ar tēvu. Bet vai Geko tiešām ir nometis savu veco ādu?

Mātes un meitas, un pūces

2.vietā kā jaunums studijas «The Warner Bros.» jaunā animācijas filma «Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole» ar 16.3 miljoniem. Filma par mītiskām pūcēm balstīta uz bērnu literatūras rakstnieces Ketrīnas Laskijas (Kathryn Lasky) darbu motīviem.

Pagājušās nedēļas otrs augstākais jaunums - «Zombieland» zvaigznes Emmas Stounas (Emma Stone) romantiskā komēdija «Easy A» no 2.vietas noslīdējusi uz 4.pozīciju (10.7 milj.), kopumā nopelnot studijai «Sony» 32.8 miljonus dolāru. Atgādinām, ka «Easy A» filmas budžets bija tikai 8 miljoni.

Studijas «Disney» jaunā mātes un meitas attiecību komēdija «You Again» («Atkal, Tu!»), kurā galvenajās lomās iejutušās Holivudas veterānes Sigurnija Vīvere (Sigourney Weaver), Džeimija Lī Kērtisa (Jamie Lee Curtis) un jaunās paaudzes zvaigznes Kristena Bela (Kristen Bell), Odete Justmane (Odette Yustman), pirmajā nedēļā ar 8.3 miljoniem numur 5.

Top10

1. «Wall Street: Money Never Sleeps» $19 milj.

2. «Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole» $16.3 milj.

3. «The Town» $16 milj.

4. «Easy A» $10.7 milj.

5. «You Again» $8.3 milj.

6. «Devil» $6.5 milj.

7. «Resident Evil: Afterlife» $4.9 milj.

8. «Alpha and Omega» $4.7 milj.

9. «Takers» $1.7 milj.

10. «Inception» $1.2 milj.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu