"R.E.M." jauno albumu ļauj faniem noklausīties bez maksas (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupa "R.E.M." kļuvusi par vienu no pirmajām pasaulslavenajām grupām, kas savu jauno albumu ļauj faniem noklausīties internetā vēl pirms tā oficiālās iznākšanas, ziņo "New Musical Express".

Grupas 11 jaunu skaņdarbu albumu , kas veikalos parādīsies 31. martā, fani var noklausīties, sākot no 24. marta, lejupielādējot aplikāciju "iLike", kas lielākoties tiek izmantota tādās sociālās komunikācijas interneta vietnēs kā "Facebook" un ļauj internetā straumēt mūziku par brīvu.

Fani var noklausīties albumu un nosūtīt saiti saviem draugiem. "iLike" piedāvā arī albumu iegūt savā īpašumā, taču tad par katras dziesmas lejupielādēšanu ir jāmaksā.

"Es domāju, ka katram ir izvēle, vai iet līdzi laikam, vai arī sēdēt malā un skatīties. Es izvēlos piedalīties visā jaunajā," - tā intervijā "Billboard" savu lēmumu pamato grupas dziedātājs Maikls Staips.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu