Liepājā notiks nūjošanas pārgājiens

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Liepājā par godu pilsētas 391. dzimšanas dienai sestdien, 19. martā, notiks nūjošanas pārgājiens «Liepāja starp ezeru un jūru», informēja biedrības «Nūjo ar vēju» vadītājs Imants Ločmelis. Pārgājiena maršruts sāksies un noslēgsies pie Liepājas Olimpiskā centra, izmetot lokus pa pilsētas veloceliņiem, ietvēm, ezermalas takām un pludmali.

«Kurš no jums ir vienā mierīgā gājienā apskatījis Liepāju ieskaujošos ūdeņus, Liepājas kanālu, Liepājas ezeru, Pērkones kanālu un pilsētas pludmales posmu? Sestdien ikvienam interesentam šāda iespēja būs,» uzsvēra Ločmelis.

Pulcēšanās pārgājienam sāksies no plkst.10.30 pie Liepājas Olimpiskā centra. Dalībnieki varēs reģistrēties vienā no divām piedāvātajām pārgājiena distancēm. Pirmā nūjotāju grupa veiks apmēram 15 kilometrus garu ceļa posmu, bet otra grupa, kurā apvienosies pārējie nūjotāji, virzīsies lēnāk un veiks nepilnus 11 kilometrus garu ceļu, finišā satiekoties ar pirmo grupu. Ja būs pieprasījums, biedrība var piedāvāt arī trešo distanci apmēram sešu kilometru garumā.

Paredzams, ka plkst.13.30 visi dalībnieki būs sasnieguši galamērķi. Noslēgumā nūjotāji varēs dalīties ar iespaidiem un padzert siltu tēju. Būs arī balvas un pārsteigumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu