"Borowa Mc" mežā filmē videoklipu (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms pāris dienām latgaliešu modernās mūzikas grupas "Borowa Mc" dalībnieki devās Latvijas mežos, kur ar apvidus džipiem filmēja video jaunākajai dziesmai "Bez tevis", kas tuvāko nedēļu laikā nonāks radiostacijās un mūzikas atskaņotājos.

Ātrums, putekļi, lēkājošs spidometra rādītājs... Mūzikas video filmēšana notika netālu no Rīgas, kur grupa visas dienas garumā izpildīja dažādas bīstamības trikus ar apvidus auto pieredzējušu instruktoru pavadībā. Grupas dalībnieku emocijas filmēšanas laikā bija krāšņas, īpaši grupas soliste Guntra Kuzmina nespēja valdīt savu sajūsmu par notiekošo, kas mijās ar baiļu kliedzieniem.

Grupas soliste Guntra Kuzmina atzīst, ka līdz šim neko tik ekstrēmu kā braukšanu pa bezceļiem nebija piedzīvojusi. "Neticēju, ka iespējams nobraukt no tik stāva kalna, ka. raugoties caur priekšējo stiklu, motora pārsegs nav redzams!" pārdzīvotajā dalās meitene.

Grupas ģitārists Ingars Gusāns atklāj, ka viņa sapnis bijis filmēt mūzikas video dabā. "Vienmēr esmu vēlējies filmēties dabā, jo tur ir tik mierīgi un skaisti! Tā ir mana patiesā vide," par klipa darbības vidi stāsta ģitārists Ingars Gusāns.

Mūzikas video prezentēšana gaidāma augusta beigās, taču pagaidām grupa piedāvā aplūkot dažas bildes no filmēšanas laukuma. Videoklipa operators ir Kaspars Braķis, režisors - Jurģis Tūbelis, kurš ir režisors arī gada beigās gaidāmajai uzņemtajai filmai neTAXI. Filmā vienu no galvenajām lomām spēlē grupas dalībnieks Aigars Runčis.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu