Warriors nespēj apturēt Lakers (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Dramatisku zaudējumu šā rīta Nacionālās basketbola asociācijas spēlē piedzīvojusi Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas Warriors, kas savā laukumā ar 119:123 pagarinājumā piekāpās Losandželosas Lakers.

Abas komandas tikās arī dienu iepriekš, un toreiz, spēlējot Lakers mājvietā, uzvaru ar rezultātu 115:111 izcīnīja Goldensteitas basketbolisti.

Oklendā pirmā ceturtdaļa pagāja līdzīgā cīņā, taču tās beigās mājinieki spēja veikt nelielu izrāvienu, noslēdzot to par labu sev ar 28:20. Vadību Warriors saglabāja arī pēc nākamajām divpadsmit minūtēm un, dodoties pārtraukumā, rezultāts uz tablo vēstīja 63:52.

Lūks Voltons aizsardzībā cenšas tikt līdzi Stīvenam Džeksonam.
Lūks Voltons aizsardzībā cenšas tikt līdzi Stīvenam Džeksonam. Foto: EPA/AFI

Otrajā puslaikā, pateicoties Lakers līderu Kobes Braienta un Lamara Odoma veiksmīgajai spēlei, viesiem izdevās pietuvoties un vienu sekundi līdz trešās ceturtdaļas noslēgumam Odoms realizēja pustālo metienu, pēc ilgāka pārtraukuma priekšā izvirzot viesus - 87:86.

Pēdējā ceturtdaļā Losandželosas basketbolisti saglabāja uzņemto tempu, palielinot savu pārsvaru. Rezultāts divarpus minūtes līdz pamatlaika beigām bija 110:101 par labu Lakers, taču "kareivji" tuvojās, un trīs sekundes pirms pamatlaika beigām Bairons Deiviss, realizēdams soda metienus, panāca līdzsvaru - 111:111.

Pagarinājums tika aizvadīts punkts punktā, tomēr tā izskaņā veiksmīgāki bija viesi, izcīnot panākumu ar rezultātu 123:119.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 30 punktiem un 11 atlēcošajām bumbām bija Kobe Braients, savukārt 23 punkti un 21 atlēcošā bumba Lamara Odoma kontā. Warriors rindās 30 punktu iemeta Bairons Deiviss, bet vienu punktu mazāk - Stīvens Džeksons.

Andris Biedriņš laukumā devās starta piecniekā un nospēlētajās 27 minūtēs guva piecus punktus, izcīnīja astoņas atlēcošās bumbas, bloķēja divus pretinieku metienus un pieļāva vienu kļūdu.

Rietumu konferences kopvērtējumā Goldensteita ar 43 uzvarām un 27 zaudējumiem saglabā astoto vietu. Par vienu pozīciju augstāk atrodas Dalasas Mavericks ar bilanci 44-26, bet par vienu zemāk - Denveras Nuggets - 43-28.

Citās spēlēs Heat - Bucks 78:73 Knicks - Nets 91:106 Pistons - Suns 110:105 (pagarinājumā) Celtics - 76ers 90:95 Grizzlies - Nuggets 106:120 Rockets - Kings 108:100 SuperSonics - Trail Blazers 97:84

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu