Suzuki prezentē sedanu Kizashi (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atklātībā nonākusi informācija par japāņu autoražotāja Suzuki jauno sedanu Kizashi, kurš ar tādu pašu nosaukumu, tikai krietni vien konceptuālākā izskatā tika prezentēts Ņujorkas auto šovā.

Suzuki Kizashi izmēri atbilst vidējai klasei, kur konkurenti būs Mazda6, un tamlīdzīgi. Kizashi ir 4650 mm garš, 1820 mm plats un 1480 mm augsts, bet tā riteņu bāze sasniedz 2717 milimetrus, kas ir mazāk nekā, piemēram, Mondeo.

Sākotnēji Suzuki Kizashi tiks piedāvāts ar 2,4 litru četru cilindru benzīna dzinēju. Standartā motors strādā pārī ar sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu, taču varēs izvēlēties arī bezpakāpju variatoru ar manuālas pārslēgšanās iespēju, izmantojot lāpstiņas aiz stūres.

Konkrētus tehniskos raksturlielumus Suzuki dīvainā kārtā pagaidām neatklāj, taču ārvalstu ziņu kanālos izskanējuši minējumi, ka 2,4 litru motora jauda ir tuva 200 zirgspēkiem, bet vidējais patēriņš esot nepilni 8 litri uz 100 kilometriem.

Mazliet vēlāk varēs izvēlēties arī 3,2 litru V6 dzinēju, kā arī hibrīdagregātu, taču precīzi šādu izvēles iespēju parādīšanās termiņi nav zināmi.

Tāpat Kizashi būs iespējama automātiskās pilnpiedziņas sistēma. Normālos apstākļos tas aizvien būs priekšpiedziņas auto, taču, situācijai mainoties, varēs ieslēgt sistēmu, kas līdz pat 50 procentiem griezes momenta novadīs aizmugurējai asij.

Pārdošanā ASV Suzuki Kizashi nonāks šā gada decembrī, turpretim par laiku, kad tas varētu nonākt šaipus okeānam, kā arī cenām, pagaidām skaidrības nav.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu