Dalībniekiem brīvdiena. Šovakar notiks Jurija Antonova radošais vakars (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien jauno izpildītāju konkursa "Jaunais vilnis" dalībniekiem būs atpūtas diena, jo Dzintaru koncertzālē notiks populārā komponista Jurija Antonova radošais vakars.

Dzintaru koncertzālē klausītājiem būs iespēja dzirdēt dažādas komponista Jurija Antonova kompozīcijas Krievijas un ārzemju estrādes mūziķu izpildījumā.

"Katru gadu mums ir bijuši radošie vakari. Vienu gadu tas bija maestro Raimonda Paula vakars, citu gadu - manis paša... Pagājušajā gadā mēs šo vakaru veltījām Igoram Nikolajevam. Visi ir spēcīgas personības un talantīgi cilvēki, tāpēc arī šogad meklējām ko līdzvērtīgu. Antonovs nav izņēmums, un mums ir liels gods šo vakaru veltīt viņa talantam," par Antonova koncertu izsakās komponists Igors Krutojs.

Jurija Antonova koncertā piedalīsies Filips Kirkorovs, Poļina Gagarina, Irina Dubcova un Anastasia Kočetkova, Josifs Kobzons, Soso Pavliašvili, Aleksandrs Barinkins, Laima Vaikule, Igors Nikolajevs, Igors Krutojs, Sergejs Lazarevs, Leonīds Agutins un Anželika Varuma, Kristīna Orbakaite, Intars Busulis un citi.

Vakara vadītāji būs Jurijs Antonovs, Tīna Kandelaki un Ksenija Sobčaka.

Bet jau rīt notiks konkursa "Jaunais vilnis 2009" dalībnieku trešā uzstāšanās ar pirmatskaņojumiem. Latviju pārstāvošā dziedātāja Aisha savu dalību konkursā noslēgs ar šā gada Eirovīzijas nacionālajā atlasē pirmoreiz izskanējušās dziesmas "You Really Got Me Going" jaunu versiju.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu