Dziedātāja Laura Raila sašutusi par policijas rīcību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

13.marta vakarā dziedātāja Laura Raila (attēlā rozā kleitā) savā portāla «Facebook» profilā ierakstīja ierakstu, kurā runā par Jūrmalas policijas attieksmi pret izsaukumiem un nespēju astoņpadsmit minūšu laikā ierasties notikuma vietā.

Dziedātāja savā portāla «Facebook» kontā raksta, ka braukusi mājās un netālu no mājām pamanījusi vīrieti, kurš grūsta un sit sievieti, neļaujot tai aiziet tālāk.

Kā jau apzinīgam pilsonim pienākas, māksliniece uzreiz zvanījusi uz policiju un ziņojusi par redzēto, nosaucot adresi, pie kuras uz ielas vīrietis sit sievieti.

«Paiet 10 minūtes, policijas vēl nav, bet vīrietis vēl aizvien grūsta sievieti, zvanu vēlreiz, saku, ka viņi nogriezās šķērsielā, ka sievietei izdevās izmukt, bet vīrietis viņu panāca, paiet vēl 8 minūtes, policijas vēl aizvien nav!!!» raksta Laura.

Māksliniece nesaprot, kā astoņpadsmit minūšu laikā Jūrmalā policija nespēj ierasties notikuma vietā, īpaši zinot, ka galvenā bāze atrodas Dubultos, nepilnu piecu minūšu braucienā no incidenta vietas.

Laura sēdēja mašīnā un vēroja, lai vīrietis nenosit sievieti, kā arī gaidīja atbraucam policiju.

Beigu beigās sievietei izdevās aizmukt, bet policija tā arī neatbrauca.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu