UEFA kauss spāņu gaumē

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tāpat kā Čempionu līgas pusfinālā ir iekļuvušas trīs Anglijas komandas, UEFA kausa izcīņas pusfināls paies Spānijas zīmē, jo vakar šā turnīra ceturtdaļfināla uzvaras divu spēļu summā izcīnīja trīs spāņu komandas -"Sevilla", "Osasuna" un "Espanyol". Konkurenci dienvidniekiem mēģinās radīt Vācijas klubs Brēmenes "Werder".

Kā to varēja gaidīt, visaizraujošākā izvērtās angļu Totenhemas "Hotspur" un spāņu "Sevilla" tikšanās Anglijā. Pirmajā spēlē uzvaru ar minimālu pārsvaru 2:1 bija izcīnījuši andalūzieši, un tieši viņi lieliski iesāka arī atbildes spēli.

Jau astotajā minūtē "Sevilla" izvirzījās vadībā ar 2:0, un, lai uzvarētu divu spēļu summā, angļiem tagad bija jāgūst četri bezatbildes vārti. Pusi uzdevuma viņi arī paveica - pa reizei ar precīziem sitieniem izcēlās Džermeins Defo un Ārons Lenons.

Tomēr šoreiz ne vairāk, un pagājušā gada UEFA čempionvienība sekmīgi turpina sava titula aizstāvēšanu.

Pusfinālā "Sevilla" tagad gaida "spāņu derbijs" ar "Osasuna" vienību, kas ceturtdaļfinālā pēc 3:0 viesos pār Lēverkūzenes "Bayer", ar 1:0 uzvarēja arī savā laukumā.

Iegūt vietu pusfinālā visgrūtāk nācās Barselonas mazāk populārajam klubam "Espanyol", kas pēc 3:2 savā laukumā viesos nedaudz negaidīti spēja nosargāt 0:0 ar Lisabonas "Benfica".

Visbeidzot Brēmenes "Werder" pēc 0:0 izbraukumā savu tribīņu priekšā ar 4:1 sagrāva holandiešu "AZ Alkmaar" un iesoļoja pusfinālā. Divus vārtus uzvarētāju labā guva 2006. gada Pasaules kausa rezultatīvākais futbolists Miroslavs Kloze, pa vieniem - Tims Borovskis un Djego.

"Werder" un "Espanyol" pusfinālā tiksies savā starpā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu