Džolija izvēlas bosniešu aktrisi (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Andželīna Džolija (Angelina Jolie) vadošajai lomai savā debijas darbā režijā, kas atspoguļos kara laika mīlas stāstu starp bosniešu sievieti un serbu vīrieti, ir izvēlējusies jauno bosniešu aktrisi Zanu Marjanoviču (Zana Marjanovic), ziņo "Yahoo News"

Marjanoviča Amerikas ziņu aģentūrai "Associated Press" atklāja, ka scenārijs ir pasakains un viņa nevar sagaidīt, kad varēs sākt darbu kopā ar tik lielisku aktrisi un humānisti kā Džolija.

27 gadus vecā aktrise sacīja, ka gatavojas doties uz Ungāriju, lai sagatavotos filmas uzņemšanai, kas tiks sākta nedaudz vēlāk un norisināsies gan Ungārijā, gan Bosnijā.

Džolija šogad divas reizes ir apmeklējusi Bosniju - kā ANO Augstā bēgļu lietu komisāra biroja labās gribas sūtne un, lai veiktu izpēti filmas uzņemšanai. Aktrise ir solījusi, ka filmēšanā piedalīsies tikai aktieri no vietējā reģiona.

Marjanoviča kļuva pazīstama pēc piedalīšanās Bosnijas režisores Aidas Begičas (Aida Begic) godalgotajā filmā "Snow".

Zana Marjanoviča
Zana Marjanoviča Foto: AFP/LETA

Interesanti, ka Džolijas režijas debiju ar nepacietību gaida Holivudas leģenda Klints Īstvuds, kurš pats savulaik no aktiera pārkvalificējies uz režisora darbu. Viņš ir pārliecināts, ka arī Džolijai izdosies veiksmīga pāreja no aktrises lomas uz darbu kameras otrā pusē.

Īstvuds, kurš savulaik režisēja filmu "Changeling" ("Samainītais") ar Džolijas piedalīšanos, ir sajūsmināts par viņas jauno ampluā.

"Viņa ir ļoti gudra meitene. Es zinu, ka viņa visu paveiks lieliski (..). Viņai piemīt izcila darba ētika, un viņa ir ļoti apķērīga.

Es ar nepacietību gaidu viņas darba rezultātu," raidījumā "Access Hollywood" pavēstīja Īstvuds.

"Mans padoms ir tāds - izgulēties labāk nekā aktieri. Un izveidot labu darba organizāciju - zināt, ko tu gribi un ko meklē, un pēc tā tiekties."

Pašas Džolijas jaunākā filma "Tūrists" ("The Tourist") kopā ar Džoniju Depu (Johnny Depp) Ziemeļamerikas kinoteātos nonāks jau 10.decembrī (skat. video).

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu