Kurš latvietis pieteicies MTV? (49)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pieteikšanās MTV "The VJ Search" atlasei noritējusi labāk nekā MTV gaidīja. Visā Baltijā MTV "The VJ Search" atlasē pieteikušies vairāk nekā 7000 jauniešu, bet par MTV zvaiznēm katrā valstī kļūs tikai divi.

2006.gada 2.jūnija plkst.23.59 noslēdzās pieteikšanās MTV Latvija izsludinātajam "The VJ Search" atlases konkursam. Latvijā saņemtas 2206 dalībnieku anketas, Lietuvā saņemtas vairāk nekā 3000 anketu, bet Igaunijā nedaudz vairāk kā 1700. Gan atlases dalībniekiem, gan "The VJ Search" žūrijai grūtākais vēl tikai priekšā — visā Baltijā sāksies atklātas "The VJ Search" atlases kārtas, kurām līdzi sekot varēs ikviens atbalstītājs un interesents. "The VJ Search" atlases pirmā un otrā kārta Latvijā notiks tirdzniecības centrā "Mols" 12., 13. un 14.jūnijā, bet "The VJ Search" fināls notiks "MTV Networks Baltic" galvenajā mītnē Viļņā.

Latvijā aktīvākās "The VJ Search" dalībnieces bijušas meitenes — 56% no visiem atlases kandidātiem. Lielākā daļa kandidātu ir no 18 līdz 22 gadus veci un saistīti ar kādu radošu nodarbi vai mācībām radošā jomā. Vecākajai atlases dalībniecei, kas atsūtījusi pieteikuma anketu, ir 43 gadi, bet jaunākajai tikai 12 gadu.

"The VJ Search" atlasē pieteikušies arī jau sabiedrībā pazīstami jaunieši — mūziķi, aktieri, radio dīdžeji, žurnālisti, TV šovu vadītāji un kārdeizējie realitātes šovu dalībnieki. Mūziķus "The VJ Search" pārstāv "Z—Scars" bundzinieks un "Zelta zivtiņas" seriāla varonis Alex, īstajā vārdā Mārtiņš Opmanis, Kaža ("Putnu balle"), Marks ("Double Faced Eels"), Meldra, Lauris Reiniks, Edgars Rubīns ("Prego"), Aigars Runčis ("Borowa MC"), Kaspars Marševics (Cash), Marta Kukarāne (Vanilla) un Elīna Fūrmane (Ella). Jau pazīstamus TV darboņus pārstāv Sigita Masāne ("SeMS"), Kaspars Mauriņš ("SeMS"), Miks Ozoliņš ("Talantu aģentūra") un Aisha ("Mīl, nemīl"). Pieteikušās arī trīs ar Donu saistītas sievietes — viņa draudzene Lily, menedžere un "Talantu fabrikas" dalībniece Maija Giptere (Dominique), kā arī bijusī Dona menedžere Inese Rubene. Pats Dons "The VJ Search" atlasē nav pieteicies. Līdz 10.jūnijam MTV "The VJ Search" atlases komisija izvērtēs pieteikuma anketas un aicinās harizmātiskākos, atraktīvākos un dedzīgākos 500 kandidātus uz nākamo kārtu.

Komentāri (49)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu