Somijā "debitēs" Tambijevs, Ignatjevs un Pujacs (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latvijas hokeja valstsvienības galvenais treneris Oļegs Znaroks ceturtdien paziņoja komandas sastāvu, kas piektdien Somijā aizvadīs pārbaudes spēli ar šīs valsts nacionālo komandu.

Vārtu drošība ir uzticēta Edgaram Masaļskim un Mārtiņam Raitumam, bet pirmoreiz šajā pavasarī izlases kreklus apvilks aizsargi Viktors Ignatjevs un Georgijs Pujacs, kā arī izlases veterāns, uzbrucējs Leonīds Tambijevs, kas pēc pasaules meistarsacīkstēm Rīgā jau bija paziņojis, ka beidz karjeru valstsvienībā.

Pārējie kandidāti, to skaitā - Sergejs Naumovs, Jānis Andersons, Aleksandrs Jerofejevs, Māris Jass, Krišjānis Rēdlihs un Guntis Džeriņš - turpinās trenēties Rīgā.

Pirmajās divās pārbaudes spēlēs Latvijas izlase pēcspēles soda metienos ar 3:2 pārspēja Vāciju, bet otrajā spēlē zaudēja vāciešiem ar 1:3.

19. aprīlī izbraukumā Latvija Skaļicā mērosies spēkiem ar Slovākiju, 21. aprīlī Vīnē tiksies ar Austriju, bet pēdējo pārbaudes maču aizvadīs 24. aprīlī Rīgā ar Dāniju.

Pasaules meistarsacīkstēs Maskavā mūsu hokejistiem pirmā spēle ir 28. aprīlī pret Šveici. Latvijas valstsvienības sastāvs pārbaudes spēlei Somijā: vārtsargi - Mārtiņš Raitums, Edgars Masaļskis; aizsargi - Viktors Ignatjevs, Arvīds Reķis, Rodrigo Laviņš, Guntis Galviņš, Georgijs Pujacs, Agris Saviels, Oļegs Sorokins, Atvars Tribuncovs; uzbrucēji - Ģirts Ankipāns, Herberts Vasiļjevs, Armands Bērziņš, Mārtiņš Cipulis, Lauris Dārziņš, Grigorijs Panteļejevs, Aleksandrs Semjonovs, Miķelis Rēdlihs, Aleksejs Širokovs, Aleksandrs Macijevskis, Leonīds Tambijevs, Viktors Bļinovs, Andris Džeriņš.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu