Kinoteātros: romantiska filma «Ar mīlestību, Rozija»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdien, 31. oktobrī, Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt romantisku komēdiju «Ar mīlestību Rozija» («Love, Rosie») ar jaunajām zvaigznēm Liliju Kolinsu un Semu Klaflinu titullomās. Aktrise Lilija Kolinsa popularitāti ieguvusi ar piedalīšanos filmās «Spogulīt, spogulīt», «Nolaupīšana», «Aklā puse», «Kaulu pilsēta», bet Sems Klaflins zināms pēc lomām tādos kases grāvējos kā «Bada spēles», «Sniegbaltīte un mednieks», «Karību jūras pirāti» un citām lentēm.

Filma uzņemta pēc Sesīlijas Ahernas bestsellera «Līdz varavīksnei» («Where Rainbows End») motīviem. Autore sarakstījusi arī populāro romānu «P.S., es tevi mīlu» («P.S. I Love You»), kura ekranizācija kinoteātros iznāca 2007. gadā.

«Ar mīlestību, Rozija» ir stāsts par labākajiem draugiem Roziju un Aleksu, kuri kopš bērnības ir bijuši kopā gan priekos, gan bēdās. Taču, kad Aleksa ģimene pēkšņi pārceļas no Dublinas uz Bostonu Amerikā, draugi tiek šķirti. Rozija bez Aleksa jūtas apjukusi. Tomēr, kad meitene gatavojas braukt pie drauga uz Bostonu, notiek kas tāds, kas maina visu viņas dzīvi. Rozijai jāpaliek Dublinā, toties abu maģiskā saikne saglabājas. Bet vai viņu draudzība spēs pārdzīvot gadus un attālumu, kā arī jaunas attiecības?

Filmas galvenā varone Rozija lentē saka: «Viens no dzīves svarīgākajiem lēmumiem ir izvēlēties īsto cilvēku, ar kuru būt kopā. Taču kad pieņemam kļūdainu lēmumu, tas dzīvi var pārvērst pelēkā masā. Un dažkārt mēs to neredzam, līdz kādu dienu pamostamies un saprotam, ka laiks ir izniekots. Dažkārt mēs pat nepamanām, ka labākais, kas ar mums var notikt, ir tepat blakus, tepat deguna priekšā...» Romāna «Līdz varavīksnei» autore un aktuālās filmas scenārija līdzautore Sesīlija Aherna komentē:

«Šis ir stāsts par diviem cilvēkiem, kuri viens otru patiesi mīl, taču dažādu likteņa pavērsienu dēļ viņi nav kopā.

Jāatzīst, ka šajos varoņos un viņu rīcībā esmu iekļāvusi arī savu pieredzi. Kad rakstīju šo romānu, man bija tikai 22 gadi, un lai arī pēc grāmatas «P.S., es tevi mīlu» panākumiem man pavērās dažādākās iespējas, es biju neziņā, ko iesākt ar dzīvi un kādā virzienā doties. Arī grāmatas un filmas varoņiem, gluži tāpat kā ikvienam no mums, nākas pieņemt šos izšķirošos lēmumus.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu