Grupas «t.a.T.u.» dalībniece Ļena Katina (10)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Reiz ārstēja kolēģes Jūlijas aso nagu cirstās brūces, apgalvo laikraksts "Ekspress Gazeta", kas apkopojis Krievijas estrādes zvaigžņu "medicīnas vēsturi".

Ginekoloģiskās problēmas

Grupas "t.A.T.u." dalībniece Jūlija Volkova (1) 2003. gada februārī medicīnas centrā "Maybe" veica abortu pēc tam, kad drauga neuzmanības dēļ iestājās grūtniecība. Viss noritēja bez īpašiem sarežģījumiem, taču tika izjaukta maksts mikroflora, un Jūlijai vajadzēja ārstēties ar svecītēm. To laikrakstam "Ekspress gazeta" personīgi apstiprināja "tatuškas" mamma. Jūlijas tēvs gan apgalvoja, ka nekas tamlīdzīgs nav noticis, jo viņš meiteni ir audzinājis par kārtīgu cilvēku. Cik kārtīgu, bija redzams Prāgā, kad Jūlijas kolēģe Ļena Katina (2) ar čehu mediķu palīdzību ārstēja Juļas aso nagu cirstās brūces kājas ikrā. Piecus sešus centimetrus garās asiņainās brūces papildināja arī vairāki zilumi.

Dziedātāja Aļona Apina (3) septiņus gadus ārstējās no neauglības. Apinai bija deviņi spontānie aborti un ārpusdzemdes grūtniecība. Izeju no situācijas Apina atrada surogātmātē, kurai par bērniņa iznēsāšanu samaksāja 25 tūkstošus dolāru.

Diēta un kuņģis

Lai saglabātu figūru, Larisa Doļina (4) ievēro ārkārtīgi stingru diētu: vienu dienu ēd (ļoti maz), bet nākamajā dzer tikai kefīru. Agrāk viņa bija vēl prasīgāka pret sevi — uzturā lietoja tikai veģetāriešu ēdienus un dzēra tikai Šveices avota ūdeni.

2003. gada maijā mūzikla "Notre Dame de Paris" Krievijas iestudējuma zvaigzne Vjačeslavs Petkuns (5) nokļuva slimnīcā, un ārsti viņam konstatēja akūtu divpadsmitpirkstu zarnas iekaisumu ar iekšēju asiņošanu. Stāvoklis bija tik smags, ka mediķi nekavējoties veica operāciju. Izrādās, iekaisums Petkunam radies stresa dēļ, pārdzīvojot savas mīļās komandas "Zenit" zaudējumu ar 1:7 Maskavas "Dinamo".

Narkoloģija un alkoholisms Dziedātājs Šura (6) piecus gadus šņauca kokaīnu, līdz nonāca līdz tādam stāvoklim, ka narkotisko vielu reibumā piecas diennaktis negulēja, bet pēc tam divas diennaktis pārlaida miegā. Šura varēja neierasties koncertā, nogulēt lidmašīnas reisu un pat sarīkot grautiņu koncertā uz skatuves, kā arī aizņemties ievērojamu naudas summu un vienkārši pazust... Tagad mūziķis ir izārstējies kādā ārzemju klīnikā un pamatīgi pieņēmies svarā.

Joprojām runā, ka Irina Allegrova (7) vēl nesen bijusi kaislīga alkoholiķe. Dziedātājas bijušais skatuves kolēģis grupā "Elektroklubs" Viktors Saltikovs atceras: "Kad pēc koncertiem bijām citās pilsētās, mūsu mīļākā nodarbošanās bija piedzerties un bezjēgā rāpot no viena viesnīcas stāva uz otru, ieķeroties viens otrā. Irai šādas rotaļas ļoti patika." Dziedātājai tuvu stāvošie cilvēki apgalvo, ka pirms dažiem gadiem viņa ir kodējusies pret dzeršanu. Savukārt Leonīds Agutins (8) laiku pa laikam pamatīgi plosto, bet pēc tam pieliek punktu. Viņš apgalvo: ja pavisam pārtrauks dzert, vienkārši nomirs.

Traumatoloģija

Grupas "Ivanuški International" dalībnieks Kirils Andrejevs (9) 30 gadu jubilejā pēc kautiņa ar "draugu" Matvijenko nogādāts Sklifosovska slimnīcā ar smadzeņu satricinājumu. Toreiz ārsti īpaši satraucās par Kirila redzi, kas jaunietim jau tā nebija pārāk laba. Joprojām klīst baumas, ka Andrejevu drīzumā varētu aizvietot kāds cits dziedātājs un "Ivanušku" kolektīvā būs kārtējās pārmaiņas.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu