"Dr.Green" kultūras mezglā "Dirty Deal Cafe"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21. martā, kultūras mezglā "Dirty Deal Cafe" notiks leģendāro Lietuvas ska celmlaužu - "Dr.Green" - 12 pastāvēšanas gadu jubilejai veltīts ska/punk/reggae/ mūzikas koncerts

Dr. Green (Lietuva) - "Kurort punk", "Baltijas ska pionieri", "ska-punk-reggae", "skacore", "Lietuvas ska", "skunk" ir tikai daži no apzīmējumiem, kas bieži vien tiek lietoti, lai raksturotu "Dr.Green" un viņu radīto mūziku. Pirmo reizi "Dr.Green" kāpa uz skatuves tālajā 1996. gada 9. maijā, pankroka festivālā "Durniu Laivas", un kopš tā brīža, savu 12 pastāvēšanas gadu laikā "Dr.Green" daudzas reizes ir uzstājušies gan savā dzimtenē - Lietuvā, gan Latvijā, Krievijā, Baltkrievijā, Ukrainā, Polijā, Čehijā, Slovākijā, Rumānijā, Ungārijā, Serbijā, Horvātijā, Slovēnijā, Austrijā, Somijā, Holandē, Vācijā, Īrijā, Itālijā un Francijā, uzstājoties gan skvotos un nelielos klubos, gan festivālos vairāku tūkstošu lielas publikas priekšā.

Dr. Green ir uzstājušies kopā ar tādiem izpildītājiem, kā SPITFIRE, EJECTES, INNER TERRESTRIALS, WASTED, ROBOTNICKA, LA FRACTION, TOAD, MOLAIRE, OI POLLOI, the EX, PRIDIGARJI, BORA, ALIANS, GUTS PIE EARSHOT, POST REGIMENT, SOMETHING LIKE ELVIS un citiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu