SWH+ ēterā tiks pirmatskaņota "Mumij Troll" jaunā dziesma (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa "Mumij Troll" gatavojas sava jaunā albuma prezentācijai, kura iznākšana plānota 2008. gada maijā.

Jaunajam albumam pagaidām vēl nav nosaukuma, tāpat kā atsevišķām kompozīcijām, kas vēlāk noteikti tiks iekļautas tajā. Grupa, atrodoties radošā pacēluma augstākajā punktā, bez atpūtas slīpē muzikālā materiāla skanējumu, kura sakrājies vairāk, nekā var satilpt standartizmēra CD formātā. Tieši tāpēc patlaban nav zināms kopējais kompozīciju skaits platē.

Par pirmo odziņu gaidāmajā albumā kļūs singls, kas šodien (20. martā) plkst. 18 ieskanēsies Latvijā, radio SHW+ radioviļņos. Tieši šīs radiostacijas ēterā klausītāji varēs pirmie iegūt pirmo iespaidu par materiāla noskaņu un virzienu.

Svarīgi, ka SWH+ klausītāji varēs ne tikai noklausīties jauno dziesmu, bet arī piedalīties akcijā "Tiek meklēts nosaukums". Visiem interaktīvajiem dalībniekiem būs dota iespēja izdomāt nosaukumu singlam. Labākais nosaukumu desmitnieks saņems veicināšanas balvas, bet akcijas uzvarētājs, iespējams, iegūs savas likumiskās tiesības uz "15 minūtēm" slavas un kļūs par autoru Iļjas Lagutenko jaunās dziesmas nosaukumam. Bez tam konkurence būs ļoti sīva, jo dziesmas nosaukums tiks meklēts ne tikai Latvijā, bet arī visā bijušajā Padomju Savienības teritorijā.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu