Hetfīlds atzīst, ka izjūt "tādu kā cieņu" pret Akselu Rouzu (10)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rokgrupas "Metallica" dziedātājs Džeimss Hetfīlds (James Hetfield) atzīst, ka tagad jūt "tādu kā cieņu" pret grupas "Guns N' Roses" dalībnieku Akselu Rouzu (Axl Rose).

Saspīlējums starp abiem mūziķiem sita augstu vilni, kad 1992.gadā abas grupas kopā devās Amerikas koncertturnejā. Situācija saasinājās, kad Hetfīlds Monreālas koncertā guva otrās un trešās pakāpes apdegumus, kā rezultātā "Metallica" bija spiesta pārtraukt koncertu.

Tā vietā, lai koncertētu ilgāk, Rouzs apgalvoja, ka viņam sāp kakls, un atstāja skatuvi, izraisot klausītāju neapmierinātību un grupu sanaidošanos. Taču šogad, abām grupām atsevišķi dodoties koncertturnejās, Hetfīlds atzina, ka pēdējais no sākotnējiem "Guns N' Roses" dalībniekiem, nelokāmais Aksels Rouzs ir atkal atguvis cieņu viņa acīs.

"Man nekas nav pret "Guns N' Roses". Ar to es domāju - viņš dara, ko viņš grib.

Nezinu gan, vai tur ir kas daudz palicis no senākās "Guns N' Roses", taču tas ir Aksels, un viņš nemaz nav mainījies, to es tā kā cienu," Sidnejas radiostacijai "Triple M" atklāja Hetfīlds.

1992.gada koncertturnejas laikā Hetfīlds bargi kritizēja Rouza prasības koncerta rīkotājiem un nebija pārsteigts, ka nekas daudz nav mainījies, ieraudzījis nesenu "Guns N' Roses" koncerta prasību saraksta kopiju.

"Šampanietis, šņabis, tekila, sarkanvīns. Vēl te ir pieminēts siers, ievārījums un garšvielas. Gulta! Ko gan viņš ar to iesāks, gulēs koncerta laikā?"

nolasīja Hetfīlds.

Foto: Publicitātes foto

Rouzs, kurš ir slavens ar koncertu kavēšanu, bieži izraisot sponsoru dusmas un soda naudas piespriešanu grupai, kā arī saspīlējumu starp savu grupu un auditoriju, tiešām pirms uzstāšanās guļ un necieš modināšanu, ko viņa grupas biedri uzzināja nesenajā koncertā Anglijā Redingas festivālā, kad viņi uz skatuves kāpa stundu vēlāk.

"Akselam ir ļoti stingrs noteikums, ka viņu nevar modināt, kad viņš ir aizmidzis. Tas pierādījās Redingā. Aksels bija nikns. Viņš atteicās uzņemties atbildību un vainoja savu komandu, tādēļ viņš to atlaida," vēsta dziedātājam tuvu stāvoša persona.

Lai nu kā, šāda rīcība atstātu grupu bez pavadošās komandas vēl vienā festivālā nākamajā dienā, un Rouzam neatlika nekas cits, kā komandu paturēt.

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu