"Riga Original" 3. daļā "Nautilus" uzstāsies Marius Ivanoff

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien, 21. martā, pasākuma "Riga Original" trešajā daļā klubā "Nautilus" uzstāsies Latvijas klubu publikas mīlulis, Lietuvas premjerdīdžejs - Marius Ivanoff (Lietuva), informē "Disco Records".

Marius Ivanoff nebaidās eksperimentēt ar stiliem. Atšķirīgos žanrus, ko pieņemts uzskatīt par nesaderīgiem, viņš sakārto īpašā harmonijā. Pamatoti viņu uzskata par 2000. gadu sākumposma modes etalonu, un šā laika modes sajūta saglabājas visā viņa daiļradē. Ap 2002. gadu Lietuvas dīdžejs jaunā statusā iecēla arī progressive mūziku, proti, tas tika iznests virspusē – attīstīts un greznots kā tā laika deju mūzikas spēcīgākais elements. Drīz vien Marius Ivanoff kultivētais stils kļuva par aktuālu preci Latvijas un Krievijas klubos.

Deju mūzika un Marius Ivanoff satikās tieši pirms 12 gadiem. Pa šiem gadiem viņš spējis ne vien noturēties zirgā no sezonas uz sezonu, bet arī izturēt laika pārbaudi.

Par vienu no deju skatuves spilgtākajām parādībām uzskatāmais Marius Ivanoff, kurš daudz neko par sevi nestāsta, bet aizvien pārliecinošāk iekaro jaunu klausītāju sirdis, savulaik ietekmējies gan no 80. gadu nogales angļu elektroniskajiem projektiem, gan mūziķiem eksperimentētājiem.

Viņš ieguvis neskaitāmas mūzikas kritiķu atzinības, tai skaitā četrus "Best Lithuanian DJ" titulus, bet Latvijas publika jau pēc viņa debijas Rīgā 2003. gadā vienbalsīgi pasludināja Marius Ivanoff par vienu no visu laiku spēcīgākajiem Baltijas progressive house dīdžejiem, pieprasījuma ziņā sensacionāli pielīdzinot viņu mūsu pašu debesīs celtajam Bogdan Taran.

Mariusam otrais solis un noteikti svarīgākais ceļā uz slavas augstumiem bija pirms 8 gadiem, kad tīri nejauši par savu skatuves partneri ieguva otru Lietuvas nevainojamāko skatuves figūru – Mindaugeli, ar kuru vēlāk kopā arī izveidojās brendīgais M&M.

"Riga Original" trešajā pasākumā turpinās pulcēt oriģinālākos Rīgas klubu vides personāžus un veidot ballīti starp apmeklētājiem un dīdžejiem. Pēc pirmajiem diviem "Riga Original" pasākumiem ar Ed De Dano un Mindaugelis uzstāšanos, kurus apmeklēja 1200 cilvēku, pienākusi kārta trešajam "Riga Original" – Marius Ivanoff!

Sākums plkst. 23.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu