MTV Kino balvas sadalītas (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Filma "Wedding Crashers" ("Nelūgtie viesi") sestdienas vakarā Losandželosā triumfēja MTV Kino balvu pasniegšanas ceremonijā, izpelnoties arī labākās filmas titulu, informē "imdb.com".

Komiķi Vinss Vons un Ouens Vilsons par draugu tēlojumu saņēma balvu par labāko ekrāna komandu, savukārt Aila Fišere izpelnījās balvu par labāko debiju.

"Brokeback Mountain" ("Kuprainais kalns") zvaigzne Džeiks Džilenhols, kurš filmā tēloja vienu no homoseksuālajiem kovbojiem, tika pie divām balvām - par labāko tēlojumu, kā arī par labāko skūpstu ar aktieri Hītu Ledžeru. "Tas ir īsts gods, ne tikai man un Hītam, bet jums visiem, ka jūs no visām izvēlējāties tieši šo filmu un šo skūpstu," viņš sacīja faniem.

Šova vadītāja Džesika Alba, kura saņēma balvu par seksīgāko tēlojumu filmā "Sin City", pārsteidza "Sony Studios" skatītājus ar nelielu parodiju par kases grāvējiem "The Da Vinci Code", "Mission: Impossible III" un "King Kong".

Džims Kerijs saņēma MTV Paaudzes balvu par savu lielo un daudzveidīgo lomu un filmu klāstu. "Šī cilvēka daudzpusība liek Tomasam Džefersonam izskatīties kā lielam, resnam muļķim," pasniedzot Kerijam balvu, izteicās Vils Ferels.

Par labāko kino ļaundari atzīts Heidens Kristensens filmā "Star Wars: Episode III-Revenge Of The Sith", bet labākā varoņa tituls pienācās Kristianam Beilam no filmas "Batman Begins".

Holivudas pāris Andželina Džolija un Breds Pits ar savu sniegumu filmā "Mr. and Mrs. Smith" nopelnīja balvu par labāko strīdu.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu