Pavasaris - skaistuma sezona (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aprīli droši varētu pasludināt par skaistuma un veselības mēnesi, jo jau 15. reizi, pavasari sagaidot, izstāžu sabiedrība LATEXPO Latvijas sievietes un vīriešus tradicionāli pārsteidz ar savu jau, tā sakot, nobriedušo izstādi „BALTIC STYLE & BEAUTY”.

Izstāde notiks no 13. līdz 15. aprīlim SKONTO zālē un pilnībā tiks veltīta cilvēka skaistumam, ķermeņa kopšanai, veselības uzturēšanai gan iekšēji, gan ārēji, kā arī skaistumkopšanas industrijas profesionāļus noteikti ieinteresēs jaunās dekoratīvās kosmētikas un kopšanas līdzekļu novitātes un jaunās tehnoloģijas, kas arvien vairāk Latvijas profesionāļiem atvieglo darbu un palīdz iepriecināt klientūru.

Izstādei, sasniedzot izstāžu biznesā zināmu briedumu, ir nācies izbaudīt pārmaiņas, ne velti ar šo gadu izstādei ir jauns nosaukums, līdz ar to arī jauna koncepcija. Pats nosaukums - BALTIC STYLE & BEAUTY - norāda, ka izstādē tematiskais uzsvars tiek likts uz skaistumkopšanu, dekoratīvo kosmētiku, ķermeņa skaistumu, kas ietver visu – no matu galiņiem līdz papēžiem. Protams, daļu izstādes aizņems arī aksesuāri – rotaslietas, brilles, lakati un citi interesanti stila aksesuāri.

Izstādē BALTIC STYLE & BEAUTY profesionāļi un apmeklētāji varēs iepazīties ne tikai ar dekoratīvo kosmētiku, bet arī ar dažādiem veselību uzturošiem produktiem - ekoloģiski tīriem pārtikas produktiem, uztura bagātinātājiem, pirts un SPA piedāvājumiem, kas skaistumu uztur no iekšienes, lai profesionāļiem būtu vieglāk strādāt ar cilvēka ārieni. Ļoti būtiski veselības uzturēšanas līdzekļi ir fitness, veselīgs uzturs, pietiekams vitamīnu daudzums organismā. Noteikti arī par šīm lietām ikviens varēs uzzināt izstādē, jo izstādes organizētāji uzsver, ka arī iekšējai veselībai un līdzsvaram ir liela loma kopējā veselīga un skaista tēla veidolam.

„ZVAIGŽŅU SALONS’2007” – 1. skaistumkopšanas festivāls Baltijā

Šogad izstādē ir gaidāms arī 1. skaistumkopšanas salonu festivāls Baltijā „ZVAIGŽŅU SALONS”, kas notiks, sadarbojoties trīs kompānijām – SIA POETICA, SIA LAIMALUKSS un SIA LATEXPO. Festivāla devīze ir PILSĒTAS SIRDS, un tas tiek rīkots ar mērķi celt salonu prestižu un veicināt to attīstību, attīstītu salonu darbinieku radošo darbību, uzsvērt komandas darba priekšrocības un saliedēta kolektīva nozīmi salonos, kā arī atbalstīt jaunos Latvijas mūziķus, ne velti šogad modeļu lomā ir iejutušies Latvijā jau labi zināmi mūziķi, piemēram, Ance Krauze, Jenny May, Rūta Reinika un citi mākslinieki. Kā atzīst festivāla organizatori, „Baltijas valstīs ir ļoti augsts frizieru, vizāžistu profesionalitātes līmenis, viņi nepārtraukti mācās un seko līdzi jaunākajām modes tendencēm, tāpēc šāds festivāls ir iespēja skaistumkopšanas saloniem celt skaistumkopšanas industrijas prestižu kopumā Latvijā un attīstīt savu radošo potenciālu”.

Programma katra vēlmēm

15 gadu jubileja tiks sagaidīta ar dažādiem jauniem pasākumiem, konkursiem, skatēm un šoviem. Bez skaistumkopšanas salonu festivāla „ZVAIGŽŅU SALONS” apmeklētāji varēs vērot arī matu pieaudzēšanas konkursu „BALTIC HAIR EXTENSION’2007”, Latvijas republikas profesionālo izglītības iestāžu frizieru profesijas audzēkņu konkursu, 6. Baltijas manikīra olimpiādi un citus konkursus un meistarklases (tuvāka informācija par programmu - www.latexpo.lv). Turklāt, tā kā izstāde tiek rīkota ar Francijas vēstniecības Latvijā atbalstu Francijas dienu “FRANCIJAS PAVASARIS” ietvaros, izstādes ietvaros varēs apmeklēt Francijas vēstniecības Latvijā informatīvo stendu.

Kā zināms, mūsdienās bez koptas, sakārtotas un skaistas ārienes ir grūtāk sasniegt savus mērķus. To ir atzinuši ļoti daudzi etiķetes, sabiedrisko attiecību un tēla veidošanas konsultanti, tāpēc, lai kā mēs to noliegtu, – pirmais iespaids ir svarīgākais neatkarīgi no tā, vai tas ir profesionālajā vai privātajā dzīvē. Skaistumkopšana arvien vairāk ieņem būtisku lomu cilvēku dzīvē un ikdienā, tāpēc visi (arī vīriešu kārtas pārstāvji) ir gaidīti izstādē BALTIC STYLE & BEAUTY no 12. līdz 15. aprīlim SKONTO zālē.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu