Fīdlers-Sivils: Vainhausa zaga narkotikas no Keitas Mosas (13)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Britu dziedātājas Eimijas Vainhausas (Amy Winehouse) bijušais vīrs Bleiks Fīdlers-Sivils kādā intervijā atklājis, ka Vainhausa zagusi narkotikas no ne mazāk trakulīgās supermodeles Keitas Mosas.

Fīdlers-Sivils paziņojis, ka dziedātājas atkarība no narkotikām bijusi tik smaga, ka reizēm viņa ķērusies pie galējiem līdzekļiem, lai iegūtu nepieciešamo devu. 2007.gada maijā, kad pāris vēl bija kopā, abi piedalījās kādā slavenību ballītē Ņujorkas viesnīcā "Gramercy Park Hotel", un, kā apgalvo Fīders-Sivils, Vainhausa nozagusi paciņu ar kokaīnu no Keitas Mosas rokassomiņas. "Tur bija Keita Mosa un citas supermodeles, kā arī Holivudas aktrises. Keita pateica Eimijai, lai viņa izņem no viņas somiņas desmit dolāru naudaszīmi, lai kopā šņauktu kokaīnu," atklāja Vainhausas bijušais vīrs. "Taču Eimija man pastāstīja, ka viņa tur atrada divus gramus kokaīna un nospēra to."

"Mēs drusku paņēmām tualetē un tad nodarbojāmies ar seksu, taču pārējo mēs šņaucām citu klātbūtnē. Vienā no istabām uz galda bija tik daudz kokaīna, ka pietika visiem. Keita bija tik piedzērusies, ka viņa nemaz nemanīja, ka kaut kā trūkst."

Pāris salaulājās 2007.gada maijā Maiami, taču viņu laulības dzīvi vajāja narkotiku problēmas un Fīldera-Sivila ieslodzīšana cietumā. Šā gada sākumā Fīdlers-Sivils pieprasīja šķiršanos, apvainojot Vainhausu neuzticībā, un pagājušajā nedēļā Londonas tiesa apstiprināja laulības šķiršanu.

Kopš pagājušā gada beigām dziedātāja regulāri uzturas Karību jūras salās, kur cenšas tikt galā ar savām atkarībām. Pēc viņas vecāku vārdiem, narkotiku problēmu viņa ir atrisinājusi, taču meitas alkoholisms joprojām sagādā viņiem raizes.

Starp citu, Vestminsteras maģistrāta tiesa Londonā piektdien attaisnoja Eimiju Vainhausu, kas bija apsūdzēta uzbrukumā kādai dejotājai. Gan Vainhausa, gan dejotāja Šerīna Fleša pagājušaja septembrī piedalījās brīvdabas koncertā Londonā. Kad Fleša aizkulisēs ieraudzīja Vainhausu, viņa gribēja nofotografēties ar slaveno dziedātāju, bet Eimija iesitusi viņai pa seju. Fleša apgalvoja, ka sitiens bijis tīšs, bet Vainhausa savu vainu neatzina un tiesā liecināja, ka nejauši trāpījusi uzmācīgajai fanei, mēģinot no viņas atgaiņāties. Tiesnesis Timotijs Vorkmans, atsaucoties uz medicīniskās ekspertīzes rezultātiem, secināja, ka Flešai nodarītie miesas bojājumi nav tādi, kas rodas no tīša, spēcīga sitiena ar dūri. Tiesnesis arī norādīja, ka visi incidentā iesaistītie cilvēki, izņemot divus lieciniekus, bija alkohola reibumā.

Komentāri (13)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu