Linda Frānsisa Lī "Lakstīgalas vārti" (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lindai Frānsisai Lī izdevies radīt apbrīnojamu un drastisku darbu, kurā uz 19. gadsimta Bostonas fona veidojas neticami romantiskas attiecības.

Lindu Frānsisu Lī Latvijā pazīst kā izcilās grāmatas „Sātans sieviešu līgā” autori. Grāmata ar sajūsmu uzņemta visos kontinentos, un patlaban pēc tās tiek gatavota kinofilma.

Ja jums savulaik iepatikās „Bridžitas Džounsas dienasgrāmata”, tad L.F.Lī mūsdienīgi ironiskā un drastiskā grāmata „Sātans sieviešu līgā” šķitīs vēl aizraujošāka! Tā var noderēt kā atelpa mūsdienu sievietei, kam vienmēr ar visu ir jātiek galā, un vēlams – vislabāk!

Lielākais sezonas skandāls Bostonā 1892. gadā ir Lūkasa Hotorna arests. Ar sliktu slavu apveltīto ietekmīgas ģimenes dēlu un apkaunojošā džentlmeņu kluba „Lakstīgalas vārti” īpašnieku apsūdz vairāku Bostonas prostitūtu nogalināšanā. Jaunā advokāte Alise Kendela par to ir lasījusi laikrakstos, tāpēc liels ir viņas pārsteigums, kad slepkavībā apsūdzētais ierodas viņas birojā, meklēdams advokātu. Lai arī Alise zina, ka jāturas pa gabalu no tāda vīrieša kā Lūkass, viņa nav gatava pavedinošajam valdzinājumam, kas vai staro no spēcīgā un nepakļāvīgā klienta...

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu