Par "American Idol" tiesnešiem kļūst Lopesa un Tailers (2)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Grupas "Aerosmith" līderis Stīvens Tailers (Steven Tyler) un dziedātāja Dženifera Lopesa (Jennifer Lopez) būs kanāla "Fox" talantu šova "America Idol" gaidāmās desmitās sezonas tiesneši, preses konferencē Losandželosā paziņojis šova vadītājs Raians Sīkrests (Ryan Seacrest).

No sākotnējiem četriem tiesnešiem šovā paliks tikai Rendijs Džeksons (Randy Jackson).

Saimons Kauels (Simon Cowell) talantu šovu atstāja maijā, lai pilnībā pievērstos šova "X Factor" amerikāņu versijai, un televīzijas zvaigzne Elena Dedženeresa (Ellen DeGeneres) lēmumu atstāt tiesneša krēslu pieņēma jūlijā. Arī mūzikas autore un dziedātāja Kara Diogvardi (Kara DioGuardi) šomēnes paziņoja, ka nākamajā sezonā vairs nebūs tiesnešu vidū.

Jau vairākas nedēļas klīda baumas par 62 gadus vecā Tailera un 41 gadu vecās Lopesas iespējamo pievienošanos ilggadējā talantu šova tiesnešu rindām.

Izdevumā "People" teikts, ka hitu "Jenny From the Block" un "Ain't It Funny" izpildītāja Lopesa par piedalīšanos šovā saņems 12 miljonus ASV dolāru.

"Mēs meklējam nākamo Maiklu Džeksonu,"

viņa paziņoja preses konferencē.

Šā gada "American Idol" fināls ieguva viszemākos reitingus šova vēsturē kopš 2002.gada. Taču raidījums ir skatītākais TV šovs ASV.

Talantu šovu televīzijā sāks translēt 2011.gada janvārī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu