Dejojošās zvaigznes finišējušas (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lielā dejošana televīzijas ēterā nu beigusies – tieši Lieldienās tika noskaidrots TV3 šova "Dejo ar zvaigzni" uzvarētāju pāris. Aleksandra Kurusova un Lauris Reiniks nu savā īpašumā ieguvuši spēles uzvarētāju titulu.

Aleksandra Kurusova un Lauris Reiniks tikuši arī pie lielās trofejas – čempionu kausa – un, protams, galvenās balvas – 10 000 eiro. Godpilnajā otrajā vietā palika Iveta Feldmane un Valdis Škutāns, saņemot balvu – ceļojumu uz "sambas dzimteni Brazīliju". Kopš 4. februāra, kad šovs Dejo ar zvaigzni pirmo reizi izgāja ēterā, telekompānija to prezentēja kā unikālu šovu Latvijas telekompāniju vēsturē, un tas arī atbilda patiesībai, lai gan zilajos ekrānos pasaulē variācijas par šo tēmu nav nekas jauns.

Protams, ka katrā valstī vislielākā fanošana ir par savējiem, un tieši to arī pierādīja Dejo ar zvaigzni. Kopš 2004. gada, kad šāds šovs izgāja ēterā BBC, tas klonēts visā pasaulē – šā šova analogs tiek rādīts aptuveni 30 valstīs pasaulē, tajā skaitā Argentīnā, Čīlē, Jaunzēlandē, Meksikā, par Eiropas valstīm nemaz nerunājot... Starp citu, pasaule pazīst šā šova variācijas – dejas uz ledus ar zvaigznēm un arī dziedāšanu kopā ar zvaigznēm, un tieši par šāda šova nepieciešamību un iespējamību savulaik izteicās Dejo ar zvaigzni viesis žūrijā Maestro Raimonds Pauls.

Šā gada skatītākā raidījuma titulu Dejo ar zvaigzni pavisam droši saglabās uz ilgu laiku, jo "TNS Latvia" apgalvo, ka šovs kopumā sev piesaistījis teju pusotra miljona skatītāju interesi desmit nedēļu laikā un tas ir 64,8% no Latvijas iedzīvotājiem, kuriem ir pieejams televizors...

Ik pa laikam jau Latvijai nākas piedzīvot atkarību no televīzijas, jo nemaz ne tik senā vēsturē galvenais sarunu temats sabiedriskajā transportā bija "Talantu fabrika" un leģendārā Balstiņa... Bet katram gadam savs šovs, tikai diemžēl megapopularitātes mērogu sasniegušās pārraides producenti bija lietuvieši, tiesa – šuva viņi pēc jau pārbaudītas piegrieztnes. Ja kādam vēl kārojas pēc šova piedevām uz bis, tad droši var ieplānot 27. aprīlī doties uz Arēnu Rīga, kur koncertā uzstāsies 10 Latvijas konkursa deju pāri, kā arī Lietuvas un Igaunijas TV projekta uzvarētāji.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu