«Zelta mikrofona» ceremonijā - aktuāli Latvijas mūziķi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

15. martā Latvija Nacionālajā operā jau 20 reizi tiks pasniegtas Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta mikrofons». Svinīgajā ceremonijā priekšnesumus sniegs spilgtākie pašmāju mūziķi un grupas. «Zelta mikrofona» ceremoniju vadīs vienmēr atraktīvais un asprātīgais Andris Freidenfelds, un tajā uzstāsies vairāki aktuāli šā brīža pašmāju mūziķi un grupas, kas būs parūpējušies arī par vairākiem pirmatskaņojumiem.

Uz Latvijas Nacionālās skatuves kāps The Sound Poets, DAGAMBA, grupa Framest, Jūras akmentiņi, Ozols, Līvi un Buks, grupa Ryga, Dons, grupa Musiqq, Aminata, grupa Dzelzs vilks, kā arī grupa The Swamp Shakers, īpaši godinot mūžībā aizgājušo rokenrola leģendu Pitu Andersonu, kam šogad piešķirta balva par mūža ieguldījumu.

Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas «Zelta Mikrofons» 20. jubilejas gada ceremonijā Latvijas Nacionālās operas skatuve piedzīvos vēl nebijušas pārmaiņas, par ko parūpējies scenogrāfs Kristaps Skulte. Par to skatītāji varēs pārliecināties pārraidē no Nacionālās operas kanālā «LNT» plkst. 21:00 un no plkst. 19:10 tiešraidē Kanālā 2 un portālos TVPlay un Skaties.lv.

Lūgto viesu vidū būs visi nominētie mūziķi, žūrijas komisija, Latvijas prominences un ārvalstu viesi, tai skaitā pasaules lielākās ierakstu kompānijas Universal Baltijas reģiona ģenerālmenedžeris Petri Mannonen un viesi no Igaunijas producentu apvienības.

Mūzikas ierakstu gada balvu Zelta Mikrofons organizē Latvijas skaņu producentu, izdevēju un izplatītāju apvienība (LaMPA) sadarbībā ar Latvijas Izpildītāju un producentu apvienību (LaIPA) un Latvijas Republikas Kultūras ministriju. Ģenerālsponsors – SMScredit.lv. Sponsors – tirdzniecības parks Alfa. Producē Micrec PM.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu