No jaunās Harija Potera filmas "izgriezti" vairāki varoņi (14)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Bērni visā pasaulē esot sašutuši, jo uzzinājuši, ka no jaunās filmas izgriezti vairāki no regulārajiem stāsta varoņiem.

Piektā filma "The Order Of The Phoenix" ("Harijs Poters un Fēniksa ordenis") uz ekrāniem iznāks šajā vasarā, un sāk parādīties informācija par dažām tās detaļām.

Kamēr iepriekšējās filmas saglabājušas ciešu saikni ar stāsta autores Dž.K.Roulingas grāmatām, no jaunās filmas izgriezti trīs varoņi, kā arī Cūkkārpas skolas iecienītākā sporta spēle kalambols, vēsta tabloīds "The Sun".

Protams, filmā būšot redzami galvenie varoņi Harijs, Rons un Hermione, taču skatītāji vairs neredzēšot tādus tēlus kā profesoru Zeltiņu Sirdsāķi, kuru tēloja britu aktieris Kenets Brenags, žurnālisti Ritu Knisli, kuru atveidoja aktrise Miranda Ričardsone, un mājas elfu Dobiju.

Filmas producenti skaidrojuši, ka nav bijis iespējams filmā iekļaut visu, kas ir grāmatā, jo tad tā būtu pārvērtusies par septiņas stundas ilgu eposu!

Tā vietā filma "The Order Of The Phoenix" ("Harijs Poters un Fēniksa ordenis"), kura uz ekrāniem iznāks dažādās valstīs ar 11.jūliju un kurā filmējušies tādi aktieri kā Helēna Bonema Kārtere, Robijs Koltreins, Gerijs Oldmens, Alans Rikmens, Ralfs Fainss un Megija Smita, būs daudz samērīgāka - trīs stundas ilga.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu