"Mītava Open" Latgales posmā uzvar komanda "Vels"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Atklātā amatieru čempionāta minifutbolā "Mītava Open" 2009 Latgales posmā, kas notika sestdien, 25. jūlijā, Līvānos, komandas demonstrēja augsta līmeņa spēli un pārtrauca liepājnieku uzvaras gājienu čempionāta rezultātu tabulās. Pirmo vietu un zelta medaļas Līvānu stadionā ieguva komanda "Vels", kas spraigā un aizraujošā finālspēlē pieveica komandu "Barons", TVNET informē organizatori.

Savukārt bronzas medaļas un posma 3. vieta tika komandai “Daugava City United”. Komandas čempionātā ir debitantes - pirmo trīs vietu ieguvējiem Latgales posms bija pirmais "Mītava Open" ietvaros, savukārt 4. vietas ieguvējiem „Cerber/ Security” tas bija otrais.

Grupas "Prāta Vētra" dalībnieks un "Mītava Open" idejas autors Kaspars Roga saka: "Latgales posma komandas parādīja labu spēli - domāju, ka Līvānos mēs noteikti atgriezīsimies vēl! Arī lietus mūs sveica tikai apbalvošanas ceremonijas pašās beigās. Nākamajā sestdienā visus futbola amatierus un līdzjutējus gaidīsim Gulbenē - priekšpēdējā posmā pirms lielā fināla SKONTO futbola stadionā."

Šobrīd ir zināmas 16 komandas no 24, kas piedalīsies čempionāta finālā SKONTO futbola stadionā. Nākošās četras finālkomandas tiks noskaidrotas Gulbenē sestdien, 1. augustā, un Rīgā 8. augustā. Jau ziņots, ka par balvu fondu - Ls 3000 (pēc nodokļu nomaksas) sacentīsies katra posma 4 labākās komandas. Komanda, kas čempionāta finālturnīrā 15. augustā iegūs pirmo vietu, saņems Ls 1500, otrās vietas ieguvēji - Ls 1000, savukārt trešā vieta - Ls 500.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu