Auto ziņas izmēģina STI Racing (11)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kad Subaru Impreza tradicionālā sedana virsbūve tika nomainīta pret hečbeku, markas fani nebija sajūsmā. Sevišķi sadrūma rallijā rūdītā lieljaudas modeļa STI fani. Tomēr viss palika kā bijis – Eiropai hečbeks, Amerikai – sedans. Pēc laika Subaru mēģināja labot savu kļūdu, piedāvājot sedana izskatā zemākas jaudas versiju WRX. Galu galā viss ir atgriezies tur, kur sākās, un dienas gaismu ir ieraudzījis Impreza sedans ar Subaru Tecnica International nodaļas logo.

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

Subaru Impreza WRX STI Racing ir auto ar priekšā iebūvētu 2,5 litru četru cilindru opozītmotoru, 300 zirgspēkiem un 407 ņūtonmetriem, ko novada simetriskajai pilnpiedziņai. 100 kilometrus stundā auto spēj sasniegt 5,2 sekundēs un principā viss ir apmēram tāpat kā iepriekš.

Foto: Subaru

Impreza STI ir tas auto, kuru neatkarīgi no izlaiduma gada var pilnībā izprast tikai braucot, jo tehniskie dati patiesībā neko neizsaka. Bet to labāk pārbaudīt slēgtā trasē, īpaši jau tāpēc, ka auto tests notika Somijā.

Impreza STI Racing ir tikai Subaru opozītturbomotoram raksturīgā skaņa un arī sēdpozīcija, kuru Auto ziņu vērtējumā vajadzētu uzlabot. "Japāņiem mazliet vajadzētu pamācīties no vāciešiem, kā taisīt sportisku auto salonus," - tā Normunds Avotiņš.

Lai uzzinātu, ko par Impreza STI Racing domā četrkārtējais pasaules autorallija čempions Tomijs Makinens un cik šis auto maksā, ja tam uzstāda arī neatņemamo eksterjera detaļu - antispārnu, skaties VIDEO.

Komentāri (11)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu