Znaroks nosauc pirmo kaujas sastāvu (26)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Zināms Latvijas hokeja izlases sastāvs, kas 7. un 9. aprīlī Rīgā aizvadīs divas pārbaudes spēles ar Vācijas komandu. Pavisam mūsu hokejistiem ir ieplānotas sešas pārbaudes spēles, bet pirmo spēli pasaules meistarsacīkstēs "sarkanbaltsarkanie" aizvadīs 28. aprīlī ar Šveici.

Latvijas izlase treniņus uzsāka 1. aprīlī 31 hokejista sastāvā. Divas dienas vēlāk komandai pievienojās aizsargi Atvars Tribuncovs un Oļegs Sorokins. Savukārt uzbrucējs Leonīds Tambijevs Rīgā izlases nometnē ierodas tikai uz pašām spēlēm ar Vāciju, jo ceļā aizkavējusies viņa bagāža. Uz mačiem ar Vāciju klāt vēl nebūs uzbrucējs Vladimirs Mamonovs.

Izlases treniņnometnē vairs nepiedalās "Rīgas 2000" uzbrucējs Artis Ābols, kura fiziskā kondīcija nav apmierinoša. Piektdien arī kļuvis zināms, ka veselības problēmu dēļ pasaules čempionātā nepiedalīsies vārtsargs Pēteris Skudra.

Latvijas valstsvienības galvenajam trenerim Oļegam Znarokam lielākās raizes sagādā centra uzbrucēju trūkums.
Latvijas valstsvienības galvenajam trenerim Oļegam Znarokam lielākās raizes sagādā centra uzbrucēju trūkums. Foto: AFI

Pēc mačiem ar Vāciju Latvijas izlase aizvadīs vēl piecas pārbaudes spēles. 13. aprīlī Latvija izbraukumā Espo tiksies ar Somiju, 19. aprīlī viesos Skaļicā mērosies spēkiem ar Slovākiju, bet 21. aprīlī Vīnē spēkosies ar Austriju. Pēdējo pārbaudes spēli Latvijas izlase aizvadīs 24. aprīlī Rīgā ar Dāniju.

Latvijas hokejisti pasaules čempionātā Maskavā spēlēs A grupā kopā ar Zviedrijas, Šveices un Itālijas izlasēm. Trīs pirmo vietu ieguvēji pēc apļa turnīra rezultātiem turpinās cīņu par medaļām otrajā posmā.

Latvijas valstsvienības sastāvs: vārtsargi - Mārtiņš Raitums, Sergejs Naumovs, Edgars Masaļskis; aizsargi - Viktors Ignatjevs, Arvīds Reķis, Guntis Galviņš, Jānis Andersons, Aleksandrs Jerofejevs, Rodrigo Laviņš, Māris Jass, Krišjānis Rēdlihs, Georgijs Pujacs, Agris Saviels, Oļegs Sorokins, Atvars Tribuncovs; uzbrucēji - Ģirts Ankipāns, Herberts Vasiļjevs, Armands Bērziņš, Mārtiņš Cipulis, Lauris Dārziņš, Guntis Džeriņš, Grigorijs Panteļejevs, Aleksandrs Semjonovs, Miķelis Rēdlihs, Aleksejs Širokovs, Aleksandrs Macijevskis, Leonīds Tambijevs, Viktors Bļinovs, Andris Džeriņš.

Komentāri (26)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu