Miķeļdienas ābolu gadatirgus Rātslaukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

25. septembrī no plkst. 10.00 līdz plkst. 17.00 jau 11. reizi Rīgas Rātslaukumā notiks Miķeļdienas ābolu gadatirgus, informē Melngalvju nama direkcija.

Gadatirgus laikā darbosies rudens labumu un amatnieku izstrādājumu tirgus, bērni varēs krāsot ābolus, tiks vārīta raibā rudens zupa, notiks ābolu ievārījuma degustācija un par viesu labsajūtu rūpēsies Ābolu tirgus saimnieks - Dailes teātra aktieris Intars Rešetins.

Plkst. 12.45 notiks vīnogu mīcīšanas konkurss, kurā piedalīsies piecas daiļas tautu meitas no deju kolektīviem "Auda" un "Bitīte". Viņas cīnīsies par fiksākās, ražīgākās, atraktīvākās, trakulīgākās un graciozākās vīndares tituliem. Īpaši vīnogu mīcīšanas konkursam mucinieks Lauris no Tukuma rajona izgatavojis varenu mucu.

Koncertprogrammā visas dienas garumā piedalīsies deju kolektīvi "Ačkups", "Auda", "Austris", "Bitīte", "Dejotprieks", "Dzīpars", "Dzīpariņš", "Gatve", "Greizie rati", "Grieži", "Imanta", "Kamolītis", "Laide", "Miķelis", "Miķelēni", "Oglīte", "Pienenīte", "Ritenītis", "Saime" un "Zīle".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu