Saša Barons Koens izaicina britus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Britu komiķa un aktiera Sašas Barona Koena humora cienītājiem jau šajā piektdienā, 11. martā, ir vērts rezervēt biļetes uz viņa jaunākās komēdijas «Spiegs kļūdas dēļ» pirmizrādi Latvijas kinoteātros. Šoreiz šī ekscentriskā, taču nenoliedzami talantīgā kino personība ir pievērsusies britu nacionālo lepnumu un dzīves stila parodēšanai.

Komēdija «Spiegs kļūdas dēļ» vēsta par izveicīgu britu slepeno aģentu Sebastianu, kuram pēkšņi uzrodas brālis Nobijs, ar kuru viņš ticis šķirts bērnībā. Tiesa, jauniegūtajam brālim nepiemīt ne pārāk ass prāts, ne izveicīgums, ne manieres. Nobijs ir prasts futbola līdzjutējs no nabadzīgas Anglijas zvejnieku mazpilsētas Grimsbijas ar vietējiem skaistuma standartiem atbilstošu sievu un deviņiem bērniem. Vienlaikus viņš ir arī ļoti sirsnīgs, jo ļoti ilgojās atkal satikt brāli. Par nelaimi, brāļu tikšanās brīdis sakrīt ar svarīgu uzdevumu Sebastiana spiega dzīvē, tāpēc pasaules glābšanas misijā viņam nākas iesaistīt arī savu neaptēsto brāli.

Britu komiķis un aktieris Saša Barons Koens ir ne vien viens no šīs komēdijas galvenās lomas atveidotājiem, bet arī scenārija autors un producents. Savukārt viņa partneri uz ekrāna ir tādas kino zvaigznes kā Marks Strongs, Penelope Krusa, Aišla Fišere un Rebela Vilsone.

Spožās kino personības šoreiz metušas izaicinājumu britu mazpilsētām un to iedzīvotāju neglaimojošākajam dzīves stilam, tai skaitā vulgārajai ģērbšanās gaumei, aprobežotajam intelektam, narkotiku atkarībām un grūtniecēm-pusaudzēm. Saša Barona Koena un viņa kolēģu asprātīgais, taču vienlaikus šokējošais Grimsbijas mazpilsētas atspoguļojums jau izraisījis tās mēra reakciju. Viņš ir pasūtījis reklāmas filmu, kurā ir parādītas Grimsbijas skaistākās vietas un domājošākie prāti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu