Tribes of the City Studentu klubā (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. martā plkst. 22 LMA Studentu klubā pēc ilgāka pārtraukuma notiks Tribes of the City koncerts.

Kopš pagājušā gada novembra grupa aktīvi gatavoja jauna albuma materiālu un marta beigās pārcelsies uz studijas telpām, kur sāks ierakstīt trešo studijas albumu (process tiks filmēts un to būs iespējams vērot internetā).

Tādēļ, lai iepriecinātu tos, kam tīkams ir grupas radošā darba rezultāts, tiek rīkots koncerts Studentu klubā, jo tuvākajos mēnešos grupa vairs nekoncertēs, izņemot dažus vasaras festivālus Lietuvā un citur Eiropā. Koncertu aktivitāte atjaunosies septembrī.

Piektdienas koncerta programmā iekļautas piecas jaunas kompozīcijas, viena no kurām ir nesen iznākušais singls "Snow Tiger". Tāpat koncertā tiks prezentēts jaunais grupas singls, kurš radiostacijās parādīsies aprīļa sākumā. Šī dziesma tiks iekļauta arī jaunajā pilnmetrāžas filmā "Amatieris", un tai drīzumā tiks uzņemts video. Dziesma ir pirmā Tribes of the City dziesma krievu valodā, grupas dalībnieki atzīst, ka tā tapusi ilgi.

Vairāk informācijas par koncertu varēsiet dzirdēt Radio Naba tiešajā ēterā 13. martā pēc plkst. 19, kad studijā pie Noras Riekstas ciemosies Ksenija un Sergejs.

Vakara otrajā daļā SUGAROTHEQUE - par burvīgām noskaņām deju zālē gādās DJ GG un DJ Rudolph. Abi šie dj-i ir ne vien izsmalcinātas neatkarīgās mūzikas melomāni, bet arī brāļi. Viens no viņiem, starp citu, slēpjas zem skatuves vārda GORAN GORA.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu