Miķeļsvētki arī Daugavpils novadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Miķeļu tirgus paredzēts arī Daugavpils novada Kalupē, tikai nedaudz vēlāk kā jau iepriekš TVNET izziņotajās Latvijas vietās - 2. oktobrī, informē Daugavpils novada TIC.

Šā gada 2. oktobrī Daugavpils novada Kalupes skolas stadionā notiks tradicionālais Miķeļdienas gadatirgus. Jau no plkst. 9.00 tirgus laukumā savu produkciju sāks piedāvāt vietējie un kaimiņu pagasta zemnieki, amatnieki, rokdarbnieki un citi ražotāji. Tirgus laikā tiks noskaidrots, kurš šogad ir izaudzējis lielāko ķirbi. Tāpēc ikviens ir aicināts atnest savu lolojumu uz Miķeļdienas gadatirgu. Kopā ar gadatirgus apmeklētājiem noskaidrosim garšīgāko mājās gatavoto sieru, ko būs sarūpējušas saimnieces. Koncerta laikā tirgus apmeklētājus priecēs Vaboles pagasta etnogrāfiskais ansamblis "Vabaļis", Kalupes pagasta jauniešu deju ansamblis un Daugavpils novada Kultūras centra folkloras kopa "Dyrbyni". Koncerta sākums plkst. 11.30. Dienas gaitā spēkiem varēs mēroties pieaugušie, savukārt bērni varēs piedalīties dažādās atrakcijās.

Zemnieki, amatnieki, uzņēmēji un individuālie ražotāji aicināti pieteikties gadatirgum, zvanot uz tālruni 65407490 vai 29718716.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu