Pašmāju slavenības izaicina sevi atrast drosmi un riskēt šokolādes ballītē

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Aizvadīto ceturtdien, 10. marta pēcpusdienā, vienā no Rīgas iecienītākajām jauniešu pulcēšanās vietām, pilsētas bārā «Vest», norisinājās saldumu zīmola «Laima» jaunās piena šokolādes «Tagad» ballīte. To apmeklēja desmitiem pašmāju žurnālistu, vadošie kulinārijas un dzīvesstila blogeri un slavenības, lai kopīgi nodotos saldajām svinībām.

Pasākuma oficiālo daļu atklājot, prezentācijas vadītājs – allaž enerģiskais Mārtiņš Kapzems – klātesošos iepazīstināja ar saldumu zīmola mūsdienīgajām pārmaiņām, proti, jauno piena šokolādi, tās ideju, vizuālo identitāti un sešām oriģinālajām garšām.

Šokolādes «Tagad» vēstnešu lomā iejutās sešas radošas personības no pašmāju slavenību vidus, tieši tagad demonstrējot to, ko jau sen bija vēlējušās izdarīt, tādējādi iedrošinot arī citus būt drosmīgiem savu lēmumu pieņemšanā un rīcībā.

Pēc drosmīgajiem un aizraujošajiem priekšnesumiem viesi turpināja tvert pasākuma iedvesmojošo atmosfēru, cienāties ar gardajām uzkodām, nodoties jautrām fotografēšanās aktivitātēm, kā arī vienkārši baudīt labu kompāniju, sajūtot pavasarīgo noskaņu, kuru tikai paspilgtināja šokolāde un pasākuma norises vietas iekārtojums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu