Mairita “Uguntiņa pelnos” (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Izdevniecība “Lauku Avīze” sērijā “Lata romāns” laidusi klajā autores ar pseidonīmu Mairita debijas romānu “Uguntiņa pelnos”.

Vai tādu dzīvi galvenā varone biju gribējusi? Par tādu sapņojusi? Laikam taču nē. Bet kāpēc tā iznāca? Dzīvoja ar mīlamu vīru, dzemdēja un audzināja bērnus. Mēģināja saimniekot. Bet nekas neiznāca. Reizēm likās, ka viņā iemājojuši divi dažādi cilvēki. Labais nodoms vienmēr palika tikai nodoms. Nevar taču vainot mīlestību! Bet kas tā par mīlestību, ja velk līdzi purvā? Cik daudz var piedot? Bet viņa taču mīlēja un bija laimīga, vismaz kādu laiku… Skaudri autore tēlo galveno varoni.

“Man nav vajadzīga ne atpazīstamība, ne manas parastās dzīves saistīšana ar romāna tēliem. Lai mana otras dvēseles pusīte – Mairita – var nodarboties ar savu vaļasprieku,” tā autore par romāna parakstīšanu ar pseidonīmu.

“Lata romānu” sērijā iznāk jau atzītu un jaunu latviešu autoru saistoša un viegli lasāma oriģinālliteratūra. ”Lata romānus” var iegādāties visās grāmatu tirdzniecības vietās (Ls 1.45) vai abonēt. Pirms izdošanas romāni tiek publicēti “Latvijas Avīzes” lapās.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu