Trīs Latvijas klubi beidz dalību UEFA Eiropas līgā (2)

LFF
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Ceturtdien, 23.jūlijā tika izspēlētas UEFA Eiropas līgas 2.kvalifikācijas kārtas atbildes spēles, kurās piedalījās arī trīs Latvijas klubi. Diemžēl gan "SK Liepājas metalurgs", gan "Skonto FC", gan "FK Dinaburg" no tālākas cīņas šīs sezonas Eiropas kausos izstājās.

"SK Liepājas metalurgs" futbolisti atbildes spēlē ceturtdien Tbilisi piekāpās vietējai "Dinamo" vienībai ar rezultātu 1:3. Vienīgos vārtus liepājnieku labā otrajā puslaikā guva Maksims Rafaļskis, izlīdzinot rezultātu divu spēļu summā, tomēr dažas minūtes vēlāk dinamieši guva trešos vārtus, panākot sev labvēlīgu rezultātu 3:1 (4:3 - divu spēļu summā pārāki Tbilisi Dinamo).

"Skonto FC" futbolisti izbraukumā ar rezultātu 0:1 piekāpās Ziemeļīrijas klubam "Derry City", vienīgos vārtus zaudējot otrajā puslaikā. Divu spēļu summā ar 2:1 triumfēja "Derry City", kuri nākamajā kārtā tiksies ar Sofijas "CSKA".

Tikmēr "FK Dinaburg" futbolisti pēc zaudējuma pirmajā spēlē ar 0:4, atbildes cīņā Daugavpilī tikās ar Izraēlas Bnei Yehuda" un piedzīvoja minimālu zaudējumu ar 0:1, tādējādi arī izstājoties no šīs sezonas Eiropas kausiem.

No Latvijas klubiem Eiropas kausu sezonu turpina vienīgi "FK Ventspils", kuri UEFA Čempionu līgas 3.kvalifikācijas kārtā tiksies ar Baltkrievijas "BATE". Pirmā spēlē notiks jau 29.jūlijā Ventspilī.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu