Dinaburg" futbolisti piedzīvo zaudējumu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola klubs Daugavpils "Dinaburg" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra otrās kārtas atbildes spēlē ceturtdien ar rezultātu 0:1 (0:1) savā laukumā piekāpās Izraēlas komandai Telavivas "Bnei Yehuda", izstājoties no sacensībām.

Jau ziņots, ka abu komandu pirmajā mačā "Bnei Yehuda" vienība bija pārāka ar rezultātu 4:0. Līdz ar to divu spēļu summā "Dinaburg" piekāpās ar 0:5.

Šajā mačā vienīgos vārtus 32.minūtē guva Elirans Atars.

Nākamajā kārtā "Bnei Yehuda" spēlēs ar Kišiņevas "Zimbru" no Moldovas un Portugāles kluba "Pacos de Ferreira" pāra uzvarētāju (pirmā spēle Kišiņevā noslēdzās ar 0:0).

Jau ziņots, ka no turnīra ceturtdien jau izstājās Latvijas komanda "Liepājas metalurgs", kas izbraukumā ar rezultātu 1:3 (0:1) piekāpās Gruzijas komandai Tbilisi "Dinamo", divu spēļu summā piedzīvojot zaudējumu ar 3:4.

Vēl laukumā dosies Latvijas klubs "Skonto", kas plkst.21.00 izbraukumā tiksies ar Īrijas vienību Derijas "City". Šo abu komandu pirmā spēle noslēdzās ar neizšķirtu rezultātu 1:1.

"Skonto" un "Liepājas metalurgs" turnīru sāka no kvalifikācijas otrās kārtas, bet "Dinaburg" spēlēja arī pirmajā kārtā, kur divu spēļu summā ar rezultātu 1:0 pieveica Igaunijas vienību Nemmes "Kalju".

Pagājušajā sezonā Gruzijas čempionātā trīspadsmitkārtējā valsts čempionvienība "Dinamo" ieņēma otro vietu, bet "City" komanda Īrijas čempionātā pagājušajā sezonā ieņēma trešo vietu, kurā pašlaik atrodas arī šosezon. Savukārt "Bnei Yehuda" vienība Izraēlas čempionātā pagājušajā sezonā finišēja piektajā pozīcijā.

Pirmajā kārtā "Bnei Yehuda" vienība divu spēļu summā ar 4:0 pieveica Azerbaidžānas klubu Zagatalas "Simurg", kurā spēlē arī Latvijas izlases pussargs Genādijs Soloņicins.

"Skonto" un "City" pāra uzvarētājs trešajā kārtā tiksies ar Bulgārijas vicečempioniem Sofijas CSKA, ko pārstāv Latvijas pussargs Viktors Morozs.

Turnīru otro kārtu ceturtdien pārvarēja cits Īrijas klubs Sentpatrikas "Athletic", kuru pārstāv latvietis Gints Freimanis, kas gan šobrīd atkopjas pēc traumas. "Athletic" komanda atbildes mačā ar 1:0 pieveica Maltas komandu "Valletta", divu spēļu summā izcīnot panākumu ar 2:1. Kvalifikācijas trešajā kārtā "Athletic" spēlēs pret Krievijas premjerlīgas vienību Samāras "Kriļja Sovetov".

Savukārt Lietuvas klubs "Sūduva", kuru pārstāv Latvijas futbolists Jevgēņijs Kazura, pirmajā mačā ar 0:1 (0:1) piekāpās Dānijas komandai "Randers" un ceturtdien aizvada atbildes maču. Nākamajā kārtā šā pāra uzvarētājs tiksies ar Vācijas komandu Hamburgas SV.

Jau ziņots, ka no turnīra jau izstājušies abi Latvijas futbolistu pārstāvētie Azerbaidžānas klubi. Zaudējumus pirmajā kārtā piedzīvoja gan Zagatalas "Simurg", kurā spēlē Latvijas izlases pussargs Genādijs Soloņicins, gan arī Baku "Inter", kurā spēlē cits Latvijas valstsvienības pussargs Andrejs Rubins.

UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra trešās kārtas pirmie mači norisināsies 30.jūlijā, bet atbildes spēles paredzētas 6.augustā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu