Kāpēc nepiemērot zemāku PVN pašu precēm? (19)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Mani arvien vairāk un vairāk sāk tracināt politiķu neizprotamie lēmumi, kļūdainie priekšstati, neizpratne par procesu būtību. Tas vien tik jāklausās kā "mēģināsim tā un varētu varbūt izdoties šādi". Bet, mīļie cilvēki, vai tad jums kāds prasa izgudrot divriteni?

Mēs dzīvojam veiksmīgu Eiropas valstu vidū, viss ir redzams un pasniegts kā uz delnas. Vai tam, lai savas valsts produkcijai piemērotu zemāku PVN likmi, ir uzlikts patents? Vai veiksmīgas funkcionējošas ekonomikas shēma ir valsts noslēpums? Kāpēc visu laiku jāsaskaras ar elementāri atrisinātām lietām ārzemēs, bet pie mums ir tikai absurda situācija?

Kurp jūs, politiķi, vedat valsti? Tas ir neaprakstāmi sāpīgi, dzīvot valstī, ko vada savas ambīcijas realizējoši indivīdi, kam vārds "Latvija" izsaka tikai vieglu peļņu mežu iztirgošanā, tranzīta pakalpojumos un citos personīgas iedzīvošanās pasākumos.

Diemžēl dzīve mums ir viena, un bērnība maniem bērniem arī, tāpēc mums nav laika gaidīt gadus desmit, kad te kāds nāks pie prāta, tāpēc mēs izvēlamies no Latvijas aizbraukt.

Rita

Komentāri (19)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu