Noskaties «Very Cool People» īsfilmu par «Funkology»!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Džezfanka grupa «Very Cool People» izveidojusi dokumentālo īsfilmu, kas atspoguļo pāris gadu laikā notikušo grupas «Funkology» koncertsēriju un albumu, informē grupas pārstāvji. Dziesmu albums tika ierakstīts koncertsērijas lielkoncertā pērnā gada aprīlī un nāca klajā rudenī, bet «Funkology» koncerti turpinājās arī pēcāk.

Dokumentālajā īsfilmā atspoguļots mēģinājumu process, iekļautas nelielas intervijas ar grupas dalībniekiem, kuri stāsta par koncepta rašanos un izskaidro repertuāra izvēli. Tāpat iekļautas intervijas ar «Funkology» projekta viesmāksliniekiem Aiju Vītoliņu, Ralfu Eilandu, Kristīni Prauliņu, Jāni Stībeli, Dināru Rudan, Oskaru Stolsi-Semerovu un Evilenu Protektori. Katrs stāsta par sadarbību ar «Very Cool People», fanka lielmeistariem, kuru dziesmas tika izpildītas projektā, un kopīgiem piedzīvojumiem.

Dokumentālās īsfilmas režisors ir Rimants Iržikēvičs. Īsfilma skatāma šeit:

Aprīlī grupa «Very Cool People» dosies uz Igauniju, kur piedalīsies Tallinas mūzikas nedēļā, uzstājoties ar diviem koncertiem. Aprīlī un maijā grupa turpinās aktīvu koncertdarbību, koncertos izpildot jaunas kompozīcijas, pie kurām grupa strādājusi pēdējo divu mēnešu laikā. Plānoti arī vairāki koncerti ārpus Latvijas.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

    Nepalaid garām!

    Uz augšu