"Bilanebila Party" - piektdien, 14. martā, klubā "PULSē"

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

14. martā klubā "PULSē" norisināsies kārtējais "Bilanebila Party" pasākums.

Iepriekšējā pasākumā uzsvars tika likts uz lauztajiem ritmiem, šoreiz lielāka uzmanība tiks veltīta techno mūzikai. Dažādu nokrāsu tehno jums spēlēs pasākuma īpašie viesi - dīdžeji Big Lebowsky un Plastic Bomb, dīdžejs Cute iesildīs publiku ar tehhauss un tehno mūziku, bet nakts vidū dīdžejs Maxim Perepeliza uzstāsies ar aizraujošu breakbeat-electro mūziku.

Organizatori ļoti rūpīgi izvēlas pasākumu "Bilanebila Party" īpašos viesus, un arī šā reize nav bijis izņēmums.

Big Lebowsky – vērienīgu pasākumu un reivu dalībnieks 90. gadu beigās, 2000.gadu sākumā, dīdžejs ar ļoti īpašu gaumi atgriezīs jūs laikos ar teicamu elektroniku. Big Lebowsky pasākumā uzstāsies ar tech-house un deep techno mūziku.

Plastic Bomb – šaurā lokā plaši pazīstams tehno dīdžejs un producents, viens no nedaudzajiem dīdžejiem, kuram piemīt tāda spēles maniere un tāds pasniegšanas veids, ka cilvēkam, kurš ir tāls no klasiskās techno mūzikas, pēc minētā dīdžeja noklausīšanās techno mūzika kļūs saprotama un pat tuva.

"Bilanebila" aicina visus kvalitatīvas elektroniskās mūzikas cienītājus 14. martā uz pasākumu "Bilanebila Party" klubā "PULSē"! Sākums plkst. 22.

Ieejas maksa 4 Ls Ar flaijeri 3 Ls

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu