Beidzot UgunsGrēka fani iepazīs Kristas un Sandijas māti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Seriāla UgunsGrēks fani jau ilgāku laiku vēlas iepazīties ar Kristas un Sandijas māti Evu. Jau visā drīzumā uzzināsim, kā viņas ierašanās mainīs Sandijas, Kristas un Gata dzīvi. 22. marta vakarā Edijs uz Mare SPA atvedīs ilgi meklēto Evu, kuras tēlā iejutīsies šova Izklausies redzēts dīva, aktrise Ieva Pļavniece. Tāpat visā drīzumā seriāla aktieru plejādi papildinās Arno Upenieks, viņš atveidos Evas vīru Teodoru, un Pāvels Griškovs jeb Viktors, kurš sagādās ievērojamas galvassāpes Jagudinu ģimenei.

Iepazīstiet Kristas un Sandijas māti Evu!

Eva ir enerģiska, pašpārliecināta sieviete, kura apzinās ne vien savu skaistumu, bet arī gudrību. Cilvēkus sieviete vērtē pēc viņu maka biezuma, tiekas tikai ar bagātajiem un veiksmīgajiem. Pamatskolas laikā mācījās vienā klasē ar Gati Āboliņu, kad abiem bija romantiskas attiecības. Taču 16 gadu vecumā Eva palika stāvoklī, viņas vecāki un Gata ome Lidija darīja visu, lai neviens to neuzzinātu. Evas vecāki kopā ar meitu steidzīgi pārcēlās no Valmieras uz Kuldīgu, kur Eva dzemdēja dvīņus, un 18 gadus viņa dzīvoja pārliecībā, ka abi bērni ir miruši, bet Gatis no viņas atteicies, tiklīdz uzzinājis par grūtniecību.

Gata iedomātā nodevība nocietinājusi Evu, viņa vairs nav spējusi uzticēties vīriešiem un nolēmusi sevi pārdot – jo dārgāk, jo labāk. Viņas izvēle kritusi uz bagāto uzņēmēju, dabiskās kosmētikas ražotāju Teodoru Grīnbergu.

Liels būs Evas izbrīns, kad kādu dienu viņu uzmeklēs Edijs un sieviete uzzinās, ka Gatis viņu nekad nav nodevis, savukārt abas viņu meitas nu jau ir pieaugušas. Gatis nav vienaldzīgs pret Evu un pamodina arī viņā sen aizmirstas jūtas...

Kas būs Evas vīrs Teodors Grīnbergs?

Savukārt jau 24. marta vakarā skatītāji iepazīs Evas šarmanto vīru Teodoru, kurš ir bagāts uzņēmējs. Pirms pieciem gadiem viņš apprecējis Evu, kas vecuma ziņā varētu būt viņa meita. Teodors ir racionāls un lietišķs, labi apzinās varu, ko dod nauda. Bizness viņam ir līdzeklis, lai izbaudītu visu, ko sniedz dzīve, – labas mašīnas, skaistas sievietes un ekskluzīvus ceļojumus. Teodors ir pieradis iegūt visu, ko vēlas, – tostarp arī Evu. Cienījamais vīrs ir augstās domās par sevi un tic, ka Eva viņu apprecējusi mīlestības, nevis naudas dēļ. Teodora dzīve draud sabrukt kā kāršu namiņš, kad Eva sastop savu jaunības mīlestību Gati, kurš ir tikpat bagāts un ietekmīgs kā Teodors, tikai krietni jaunāks...

Helēnas un Donāta meita atkal būs redzama ekrānos?

Īsi pēc Evas ierašanās 29. marta vakarā iepazīsim arī Viktoru, kurš ir pieradis izmantot sievietes un vienmēr panāk savu. Kādu laiku strādājis Vadima Felzenbahera kazino par krupjē, taču ticis atlaists no darba, jo šmaucies. Viktors ir nekaunīgs, prot izmantot savu šarmu, cer dzīvē labi iekārtoties, lai nekad nebūtu jāstrādā. Naktsklubā iepazinies ar Helēnas un Donāta meitu Aņu, tad nolēmis ieprecēties bagātajā Jagudinu ģimenē. Viktoram nesagādā ne mazākās grūtības savaldzināt nepieredzējušo Aņu. Vienīgā problēma - meitene pagaidām ir nepilngadīga, bez vecāku atļaujas laulības nav iespējamas, turklāt Donāts un Helēna kategoriski iebilst pret meitas satikšanos ar šādu žigolo tipa vīrieti. Viktors ir uzņēmīgs un spītīgs. Vai viņam izdosies apprecēt Aņu un kļūt par Jagudinu ģimenes locekli?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu